na men kato mi se slu4i prosto izpadnax v adskata depresiq parvata sedmica ne mojex da go osaznaq .. mislex si "taka e po-dobre " 6te si pojiveq kato drugite .. no posle vse da mi lipsva prekaleno mn .. ne mi se govore6e s nikoi izlizax i se razxojdax sama po cql den xodex izgorite i bqgax dokato ne mojex da mardam.. kogato sse pribrax v ka6ti si vlizxax v stasqta i slu6ax mzika po cqla ve4er i taka bez da komunikiram s nikoi .. a kogato nqoi me zagovori se pravex 4e mi nqma nt 4e ne mi puka ... daje ne kazax na nai-dobarat si pr-ka poneje me boleje adski mn i se sramuvax ot tva .. za6to ?.. i az ne zn 4esno kazano .. prosto bqxd obrakano xlape ...posle po4nax da se zaribqva s mom4eta i tai postoqnno imax nqkvi svalki po edna sedmica i mi pisva6e ot tqx i pka na novo .. dokato osaznax 4e prodaljava da me boli za nego i mu omrazva vseki nezavisimo kolkko e dobar .. ta sq prostos e primirix i si jieq jijovta .. predi sa6testvuvax samo kato go iz\digax v nqkakav kult i vs svarzvax samo s nego ... seld vreme osaznax 4e toi e prosto edno obiknovenno prostosmartno mom4e s prekaleno golqmo samo4uvtvie ... no i sega go jelaq tolkova silno kato togava ...