Момиче съм на 18, имам приятел от близо 2 години. Проблема в нашата връзка е ревноста. Сега ще кажете нищо ново под хоризонта, но не е така. Ще прочетете нещо което мноого ще ви очуди. Проблема е в мен. Обичаме се и двамата и от негова страна нито веднъж е нямало повод или причина заради която аз да се осъмня че той може да ми изневери. Бих могла да кажа че аз съм болна, това не е нормално , не е човешко. Четох останалите теми но аз не само го ревнувам от случайно момиче минаващо по улицата, аз го ревнувам дори от телевизора. Това ме побърква и съсипва. Тровя си живота и за съжаление какво ли не опитах но немога да се променя . Само страдам ..... Когато гледаме някой филм и някоя мацка като се появи с супер тяло, дупе, гърди ... и край вече изпадам в шок. Ставали са много проблеми между нас, по принцип ние не се караме за нищо, бих могла да кажа че връзката ни е идеална само дето моята ревност я руши малко по малко. Ужасно много искам да се променя, какво ли не опитвам но не се получава, търсех психолог но понеже живея в малко градче и не се намери никой. Говорех с приятеля си и му казах че по добре е да се разделим, така няма да го побъквам и няма да побърквам себе си но това не е решение, казвам го но не го искам, и той не го иска. Но какво да правя като няма друг изход от ситуацията. И знам че рано или късно ще се разделим и това още повече ме побърква. Едва ли има някой чак толкова побъркан като мен, но мен ме боли много. Плача и пиша ... плача защото знам че и да пиша и да не пиша нищо няма да се промени, мислех че ще ми олекне поне малко,но уви .......