pfffffffff mene nqkoi da me razdeli s priqtelkata mi pfffffff da we.... tva ako 6te i nqkoi da se ubie nqma da go postigne, edinstveniq na4in da se razdelime e tq ako me skusa (turpelivo kopele sum ko da napraa)

tegli6 im 1 na va6te i na priqtelite i se iznasq6 pri nego... ako gi ima6 godinite de, ako gi nqma6 - zaedno ste ama se kriete, urejdate si sre6ta nekade na mainata si ot si4ki cel den ste si zaedno i posle koi ot kade e i si4ko e tok i jica, ako vi se e*e otivate v nqkoi negov priqtel na mainata si ili u teh ako stava (predpolagam 4e ne stava 6tot se pak nali se kriete) ako vi hvanat va6te 6te im kaje6 4e ti si durji6 na nego i 4e 6te si s nego i ne ti dreme ko mislat po vuprosa, 6te se stigne do skandal nakraq, no ti pak 6te si s nego
za priqtelite - ko ti dreme za teh? te ako ti bqha priqteli 6tqha da se radvat 4e ti si 6tasliva s nego
i ko mu e na pi4a 4e nikoi ne go haresva? durtak e, narkoman e, sutenior e... mne mislq taka, nai-malkoto ti ne bi se zahvanala s takuv, ti si go obi4a6, toi te obi4a i ne mislq 4e trqbva da ti dreme kvo mislat ostanalite za vruzkata vi