.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Guest

От колко време

zdraveite vaprosa mi e ot kolko vreme ste s gadjeto vi i kolko 4esto se vijdate ? sa6to taka kolko 4esto pravite sex ?

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

От две седмици, виждаме се всеки ден и все още не сме правили секс!
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    с моето съкровище съм от почти 6 месеца ... не сме се виждали само 2 дни (първия път аз бях виновна , втория той и от тогава се опитваме да няма ден в които да не се видим) общо взето отделяме по доста време за да сме заедно и вече сме свикнали много ... за секса - ами зависи 2 3 4 пъти в седмицата , когато имаме терен и той не е изморен го правим
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Заедно сме от 5 месеца и половина (сочи към подписа си). Виждаме се доста рядко (той е от друг град) - веднъж на седмица-две, но въпреки това връзката ни е пълноценна. Секс също правим рядко - когато се видим. И колкото и смешно да звучи - твърдо сме решили да се преместя да живея при него след 9 месеца на семейни начала.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен
    Град
    Sofia =)
    ouuUUUUUu zaedno sme ot 1 mesec a sme se vijdali 3 puti az bqh na more tq fse oshte e na selo pa 4ak sigurno na 15ti shte se vidim

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    naMy4Ho_KoTe спокойно и ние го мислим като вариант... обаче май ще стане чак другата година (надявам се да сме все още заедно , нали знаете,че нищо не се знае)
    Love you Kris !!!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    naMy4Ho_KoTe спокойно и ние го мислим като вариант... обаче май ще стане чак другата година (надявам се да сме все още заедно , нали знаете,че нищо не се знае)
    Аз чакам да си завърша 12 клас и да ходя Той предварително ще избере хубава квартирка, ала бала. Другата година наесен сигурно ще купи апартамент, та всичко изглежда розово (като изключим отвратителните 9 месеца, които остават).

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    Аз чакам да си завърша 12 клас и да ходя Той предварително ще избере хубава квартирка, ала бала. Другата година наесен сигурно ще купи апартамент, та всичко изглежда розово (като изключим отвратителните 9 месеца, които остават).
    звучи хуваво

Заедно сме от 2 години и 7 месеца. Виждаме се всеки ден. За секса, рядко пропускаме ден.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

9 месеца. Виждаме се грубо казано през ден и винаги правим секс - трудно е да сме в едно легло и да не го правим
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

zaspala tema
    mi..... ko da se prai SUDBA

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Почти 3 години сме заеидно. Вижд9аме се по 3-4 пъти седмично за по няколко часа. Секс 1 ден седмично по 2 пъти средно. И повече е имало, но е рядкост.

Супер фен
    ot 10 meseca sme zaedno,vijdame se okolo 3-4 pati sedmi4no,kogato si e tuk,a sex pravim 2-3-4 kolkoto moje pati
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    ами заедно сме от 3 месеца и половина когато има терен го правим,виждаме се секи ден ако излезе нещо и не може да се видим после секса е жесток
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    От почти 8 месеца (с прекъсване), правим го всеки път, когато се видим, освен когато имам "гости"
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

В подписа ми ще видиш от колко време сме заедно. Виждаме се всеки път когато можем- т.е. когато аз съм си в Сливен, а не на село, когато той не е на работа и не е изморен.
    Не си водя статистика колко често правим секс, различно- нямаме график
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

Град
    LuNaTa
    mi s moq sme ot godina zaedno.vijdame se vseki den i pravim sex vseki den \/
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Град
    in the heart of the city
    Със сладкото сме заедно от 2 години и 9 месеца.Виждаме се към 3-4 пъти в седмицата.Рядко пропускаме да правим секс ,когато се видим.

I ROCK!!!!!

начи с кирчо сме заедно от няколко часа не сме се виждали и праим секс секи път
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Guest
    я да ви стресирам малко - 6 години =D>

Цитирай Първоначално написано от KIRCHO
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    начи с кирчо сме заедно от няколко часа не сме се виждали и праим секс секи път
    Искаш ли пак да се люшнем?
    аре
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

година и месец вече сме заедно, но напоследък не се виждаме много често колкото до секса - не сме правили сигурно вече месец

Заедно сме от месец и половина.Статистика за секса не си водим.Правили сме секс 1 път.Аз уча в друг град и нямаме възможност да се виждаме много често,но когато можем \/

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами с приятеля ми сме заедно от почти 6 месеца, виждаме се всеки ден... е понякога, когато се налага не се виждаме, но това става рядко..а за секса..ами от скоро започнахме да правим секс...иии все още не мога да дам конкретно мнение...

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    От почти 8 месеца (с прекъсване), правим го всеки път, когато се видим, освен когато имам "гости"
    Е тая мадама ме разби По темата-заедно сме 6 месеца...секс-преди доста често....последните месец-два ...доста рядко-просто нямаме време (а и място понякога )...Виждаме се всеки божи ден...ве по-хубаво от тфа няма

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си