- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От колко време
Заедно сме от 2 години и 5 месеца с леки прекъсвания, които не са попречили на стабилността на връзката ни. От различни градове сме, но се виждаме почти всеки ден, примерно пропускаме 1-2 дни седмично( понякога и по-рядко се виждаме, когато той работи или един от нас е зает). Секс правим, когато имаме терен. Понякога се случва да е всеки ден по 3-4-5 пъти на ден, друг път 1 ден от седмицата няколко пъти, когато имаме проблеми (май винаги аз имам някакъв проблем де) по-рядко.. и такам.
ПОЧТИ 3 ГОДИНИ СМЕ ЗАЕДНО,АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ДЕН СЕ ВИЖДАМЕ И ПРАВИМ СЕКС ПОЧТИ ВСЯКА ВЕЧЕР
Мисля,че има и други важни неща,освен пари,водка и секс..........само че не знам кои са .....
ихаа мн двойки![]()
Mi ot 3meseca sme zaedno vijdame se po4ti seki den i pravime seks seki pat kogato se vidime stiga da imame vazmojnost ako ne sme po centara...![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
ami za6to ne kazvate i na kolko ste????
az sum na 15 hoda s gadjeto si ot 7 meseca i se vijdame okolo 5 puti sedmi4no a sex sme pravili 2 puti))
Po4ti 2 godini sme zaedno,vijdame se vseki den i mnogo riadko propyskame da pravim seks kogato sme zaedno![]()
Заедно сме от 9 месеца, виждаме се рядко и правим секс когато имаме терен