.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Заедно сме от 2 години и 5 месеца с леки прекъсвания, които не са попречили на стабилността на връзката ни. От различни градове сме, но се виждаме почти всеки ден, примерно пропускаме 1-2 дни седмично( понякога и по-рядко се виждаме, когато той работи или един от нас е зает). Секс правим, когато имаме терен. Понякога се случва да е всеки ден по 3-4-5 пъти на ден, друг път 1 ден от седмицата няколко пъти, когато имаме проблеми (май винаги аз имам някакъв проблем де) по-рядко.. и такам.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Haskovo
    ПОЧТИ 3 ГОДИНИ СМЕ ЗАЕДНО,АБСОЛЮТНО ВСЕКИ ДЕН СЕ ВИЖДАМЕ И ПРАВИМ СЕКС ПОЧТИ ВСЯКА ВЕЧЕР
    Мисля,че има и други важни неща,освен пари,водка и секс..........само че не знам кои са .....

Фен
    Град
    На далече
    ихаа мн двойки

Mi ot 3meseca sme zaedno vijdame se po4ti seki den i pravime seks seki pat kogato se vidime stiga da imame vazmojnost ako ne sme po centara...
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Сега нямам гадже
    Fitness Forever

Guest
    ami za6to ne kazvate i na kolko ste????

az sum na 15 hoda s gadjeto si ot 7 meseca i se vijdame okolo 5 puti sedmi4no a sex sme pravili 2 puti ))

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Po4ti 2 godini sme zaedno,vijdame se vseki den i mnogo riadko propyskame da pravim seks kogato sme zaedno

Град
    in ur dreams
    Заедно сме от 9 месеца, виждаме се рядко и правим секс когато имаме терен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си