- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- malak vapros ....
na4i na 15g sam i otskoro vodq polov jivot.kogato pravq seks kato go vkaram 4lena me boli koji4kata nai ve4e opuva se qko i boli.ne mnogo tarpi se.ta pitam tfa v na4aloto normalno li e ili ne6to sam defekten.dosq sam pravil seks samo 2 pati.ai mersi predvaritelno
ami ako e za6toto ne ti se zagolva do kraq koji4kata trqbva da otide6 na lekar
emi ne zagolva mi se koji4kata to4no do kadeto trqaa .....
e ne kato na nqkoi da se zagolva kojti4kata super mnogo ama se zagolva dostatu4no ... cqlatga glava se ogolva
Abe taka e w na4alotonaprawi go oshte nqkolko puti i shte widish kak postepenno shte spre da te boli i kojata shte sliza po nadolo
![]()
men kyra neme e bolel pri pruvite puti
: AMG Corporation
::
Ami kogato mastyrbirash ima li q taazi bolka pri opyvaneto na kojichkata i "zabelvaneto" na chlena.zashtoto e vazmohjno tazi kojichka varhu glavichkata ti da e po tqsna i zatova pri pronikvaneto i saotvetno "podrypvaneto" i nazad da izpitvash bolka.Tova po princip se otstranqva s taka narechenoto "obrqzvane".Koeto vsyshnost e mnogo prostichka i bezobidna operacia.Dori sam chuval che e dosta po higienichno ako si obrqzan.
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
E i az bqx taka nqkade na 14-15 godini oba4e we4e ne me boli taka 4e imai tyrpenie prawi si tam sex i shte se oprawi... i men pri erekciq me boleshe kato si q zagolwam no se oprai![]()
emi ako e nqkoq malka , bez opit , 6te se opuva koji4ka i 6te te boli , dea znam probvai ne6to za smazka![]()
ок