.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    tyrsq syvet
    Guest

Дали тя е сериозна

Minalata godina s edno momi4e se zaribqvahme dosta dylgo vreme i se bqhme zblijili mnogo. Edin den q popitah dali iska da izlezam na kafe i tq me otrqzai posle razkaza na priqtelkite si. Sega edna godina po kysno okolo sy6tata data na koqto me otrqza tq me kani na kafe. Spored vas dali 6te mi vyrje teneketo i ima li smisal da hodq?

Guest

Re: Дали тя е сериозна

amchi vyrvi 6to ne kfo gubi6 ? :P

Град
    v kenefa pod vodata :D
    тва всичко на живо ли става или по Скайп или нещо подобно?

tyrsq syvet
    Guest
    po skype

Град
    v kenefa pod vodata :D
    оххх то по скайпа всеки може да те излъже както си поиска не се връзвай на тези чатове щото са пълна простотия, но всъщност ти трябва да прецениш до колко я познаваш и доколко и вярваш че нема да ти върже тенеке Успех

Guest

Re: Дали тя е сериозна

Цитирай Първоначално написано от tyrsq syvet
    Minalata godina s edno momi4e se zaribqvahme dosta dylgo vreme i se bqhme zblijili mnogo. Edin den q popitah dali iska da izlezam na kafe i tq me otrqzai posle razkaza na priqtelkite si. Sega edna godina po kysno okolo sy6tata data na koqto me otrqza tq me kani na kafe. Spored vas dali 6te mi vyrje teneketo i ima li smisal da hodq?

abe q ne hodi tq napravo te vurti na malkiq si prust i ni6to 4udno da ti vurze tenekiq .q po dobre vuob6te ne se zanimavai s neq

Град
    Пловдив
    Свършиха ли готините момичета та ще ходиш с тая на кафе

Ами откажи й кажи и че си имаш приятелка...ако те харесва ще й харесаш още повече нали знаеш за поговорката че искаме това което нямаме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си