.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: На плажа

Guest

На плажа

Искам да попитам момичетата дали се пекат без горнища на плажа. И момчетата съответно - как възприемат момичета, които са свалили горнището на банския си? Не говорим да се разхождат по плажа или да плуват, а само да се пекат.
    Аз ще съм първа - правила съм го само веднъж.

хаха и аз веднъж.. обаче то на плажа нямаше почти никого (още не беше започнал сезона) и бяхме само с приятеля ми

fasgsrezgserg
    Guest
    Emi az sum momche,vuzpriemam go dobre samo da ne e nqkoi babi4ka s uvisnali do kolenete... inuche dobre stiga da e nqkoq macka \/

Пекла съм се така хиляди пъти,но гледам да не заемам централна позиция на плажа,някъде по-настрани.Когато пък не съм била на плаж,то гледам мястото да не е толкова 'оживено'-обикновенно само с приятеля ми,или хората с които съм отишла.
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

/wan`a`doo/
    Guest
    Ми да, пека се, плувам... много не ми дреме. Централна, нецентрална позиция все ми е тая, единствено, че има някви селтаци дето гледат все едно са невиждали, ма аз се гавря с такива и те се смущават ха-ха.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не, не се пека без горнище. Смятам го не само за вредно, но и за ненужно.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Не, не се пека без горнище. Смятам го не само за вредно, но и за ненужно.
    Me too
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Еее чак пък вредно...
    Не смятам, че човек трябва да се срамува от тялото си. Не че съм заклета нудистка, де... но принципно не би трябвало да се притесняваме от голотата си.
    Без свинщина няма купон бе, човече
    за т'ва ще я правим с пълен замах,
    какво от това, че купонът отече
    та ние сега сме напушени в смях.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от special_girl_SS
    Еее чак пък вредно...
    Не смятам, че човек трябва да се срамува от тялото си. Не че съм заклета нудистка, де... но принципно не би трябвало да се притесняваме от голотата си.
    Да вредно е.Кожата там е изключително нежна и деликатна,може да доведе и до рак в някои случаи. Аз също се пека винаги с горнище,защото както казаха 2 момичета преди мен-не го намирам за нужно да съм без горнище.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Тази нощ се върнах от море и да ви кажа... главно бабичките се пускат по без горнище Не знам момчетата как го намират, ама според мен това не е от най-приятните гледки

Аз съм махала горнището веднъж, но гледах да не се набивам на очи, защото не съм атракция, а просто искам да се попека. И наистина най-вече бабичките разголват плът, което пък направо ме отвращава!!! А, най-гадно е да гледаш как някакви ентусиасти развяват ц**и наляво-надясно по плажа. Това вече е пошло според мен. Хубаво, пекат се, ама като се разхождат или взизат във водата да си сагат банските
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    ахаха дам.бабките по без горнище са уникална гледка.
    и аз се пека с горнище,защото слънчевите лъчи са вредни,а и винаги ходя на оживени плажове...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Както повечето казаха слънчевите лъчи са много вредни за деликатната кожа и си се пека с горнище ..не намирам смисъл да го свалям , не ме е срам от тялото ми просто брез горнище едвали ще се чувствам добре..като се има предвид че веднъж едно момче ме гонеше по плажа да ми свали горнището и от тогава даже си го завързвам много здрво хах

Град
    Terra incognita!
    Не съм и не бих се пекла по без горнище!Срамежлив човек съм и не смятам,че е нужно да се "откриваш" по този начин пред всички!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    пекла съм се един - два пъти но наистина е вредно и си предпочитам с горнище.
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    Аз понякога се печа без горнище, само по прашчици Просто много ме дразни разликата, пък и не се срамувам от тялото си. Е, на басейн не бих се пекла така, ама на морето е друго...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си