- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се целувате?
zdrpravq neshto kato anketa i iskam da vi popitam kogato se celuvate ezika po chasovnikovata strelka li si go vyrtite ili obratno? I vinagi li se celuvate po edin i sy6t nachin? Mersi predvaritelno.
Moderated by krem4et0
т.1 и т.7 от Правилата на форума!
Кой е казал, че трябва да се върти?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
винаги е някво различно понякога зациклям на едно и също темпо с мъжо но попринцип си имаме нещо като наш си начин ...
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
както ми доди не съм обръщал внимание
Raise your fist!
chesno kazano nqmam predstava ne sam se zamislqla kak go pravq..pak i ne me int da pr mi mu haresva kak se celuvam teiche ..dali e po chasovnikovata ili ne nqmam predstava![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
S g1z![]()
Първоначално написано от hEpIIIIIIIIIiiiIiIi
ЙеЙ ...
абе правете си изводи как се целува бай ви Гроздан като се има в предвид че сички мацки ми се натискат да се целуват с мене![]()
![]()
ъъъъъъъ сливици ядеш ли??????Първоначално написано от Muca_mnogo_cuca
ъъъъъъъ сливици ядеш ли??????-Явно е вампирка...
e koga kak doidehubavo e da gali6 da zasmukva6 da hape6 da....oh
![]()
![]()
qj mi gyza
Не мога да ти кажа на коя страна е ама аз се научих като гледах как Центрафугира Пералнята и сега нямам проблеми.![]()
много грешно мислите![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако имате въпрос, можете да ми го зададете по всяко време на скайпа ми, който ще ви дам на ЛС
\/
vurtq na kudet mi padne... kakto i partniora miПървоначално написано от blq`blq`blq
... g/d se suobrazqvam s celuvaneto na mom4eto za da se polu4i ne6to ili toi s moito... taka4e ne e po 1 i su6t na4in
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.