.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Мега фен
    Град
    София

Няма стипендии!!!

Съжелявам, ако темата се повтаря или вече е говорено за това, но бях на море малко та не знам какво е говорено. ТА! Оня ден говорих с една учителка от моето училище и и се оплаквах как плоския данък ще се отрази и на стипендиите. И ето какво ми каза тя: Оо, ако искаш да знаеш, министъра ви спря стипендиите, заради шестиците във Френската. Сори!
    аз:
    Очаквам мнения и коментари.
    Послепис: източника ми е достоверен

Град
    София
    ммм кога е било това ,щото имаше такава тема и се оказа ,че стипендийте не са сперени , а просто е отказано да се увличат стипендийте нз ще се види след 2 седмици

Re: Няма стипендии!!!

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Съжелявам, ако темата се повтаря или вече е говорено за това, но бях на море малко та не знам какво е говорено. ТА! Оня ден говорих с една учителка от моето училище и и се оплаквах как плоския данък ще се отрази и на стипендиите. И ето какво ми каза тя: Оо, ако искаш да знаеш, министъра ви спря стипендиите, заради шестиците във Френската. Сори!
    аз:
    Очаквам мнения и коментари.
    Послепис: източника ми е достоверен
    Явно всеки нов министър сменя все повече сексуалността си.
    А сега сериозно по темата:К'ъв е тоя,че да ни спира стипендиите.Сигурно иска нова лимузина,или триеетажна къща.

Мега фен
    Град
    София
    Не, не е това за увеличението. Явно има някакви определени пари за стипендии(макар че тея пари трябва да са общиннски спроред мен), и примерно ако са 1000учениците във ФЕГ, ще трябва да дадат на 400 повече пари. И понеже на министъра му се иска да си купи нова кола, пък и човека семейство храни.Не че бяха много тези пари, ама без тях....нямам думи направо

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Аз мисля, че е редно на Френската да не се дадат просто. Всички бяха доволни, че с с пълно 6, не стига, че и догодина ще имат по-големи шансове на изпитите... Или да им се дадат въз основа на по-миналата година. Не е честно всички да получават стипендии, защото ако не бяха те, сигурно щяха и да ни ги увеличат.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Не, не е това за увеличението. Явно има някакви определени пари за стипендии(макар че тея пари трябва да са общиннски спроред мен), и примерно ако са 1000учениците във ФЕГ, ще трябва да дадат на 400 повече пари. И понеже на министъра му се иска да си купи нова кола, пък и човека семейство храни.Не че бяха много тези пари, ама без тях....нямам думи направо
    еми ,ако и от това ни лишат...ебаси резила.за първа година стипендия и няма да я взема .той хубаво семейство храни,ама как ще мине без вила на морето ехх колко сте алчни значи човека как ще си купи бентли без наще 21 лева

Мега фен
    Град
    София
    Или пък да се преизчисли успехът на учениците(във ФЕГ говоря), все пак се пазят дневниците, който си го има успеха, да си взима парите

Guest
    dobre de,kato ne ni gi dadat teq pari pak she potynat v djoba na nqkoi..basi..pone da gi izpolzvat parite za neshto,a ne za lichni oblagi-mahagon v kabineta i t.n..

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Успех не може да се преизчислява. Годината е свършила, а по закон никъде не е казано, че оценкат трябва да е средноаритметична, по преценка на преподавателя е. Така че нищо не може да се направи.

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Нека подходим с ирония (то май само това ни остана ): Честито на спечелилите!

Макар че
    и примерно ако са 1000учениците във ФЕГ, ще трябва да дадат на 400 повече пари. И понеже на министъра му се иска да си купи нова кола, пък и човека семейство храни.Не че бяха много тези пари, ама без тях....нямам думи направо
    И какво? Нали все се оплакват, че учениците не учели достатъчно... Е, ако тези 400 (примерно) ученика бяха реални отличници, какво щяха да направят?! Сигурно щяха да започнат да се оплакват, че сме станали прекалено умни И аз нямам думи....

da be... ne moje da gi sprat.. prosto NE MOJE!

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]da be... ne moje da gi sprat.. prosto NE MOJE!
    Данчо - шефа на кенефа (Даниел Вълчев - Министъра на образованието) може всичко. И аз подучух нещо такова,но не знам до колко е вярно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    София
    Ок, ако бяха реални отличници...тогава нямаше да се вдигне шум. Имам предвид, че те като си ги имат тези шестици даскалите няма какво да направят, а цялата тази акция около въпросните шестици беше, за да се докаже, че има пари за стипендии, а за повишаване на учителските заплати няма. Според мен всичко това е от инат. А че тези пари ще потънат някъде, то това е ясно. В последните години...същност като са замисля, не само 17, а и много повече преди, пари са изчезвали за сметка на някой, който се облагодетелства от тях.

dobre de.to se dava stipendiq za rezultat nad 5,50 nali?a az nikoga ne sum polu4avala stipendiq vupreki 4e dosega nai niskiq mi uspex e bil 5.90 ama po temata.toqvul4ev e mn zle!za kvo 6e spira stipendiite pri polojenie 4e mn dobre znae 4e tezi pari sa ot pomo6t na mn xora!idiot!

Guest
    Nqma da sprut stipendiite , prosto te gi namalqt zaradi ploskiq danuk .

I az 4uh ne6to takova... Dano ne gi sprat [-o< Ne 4e sym za 18-20 lv..ama...Nqkak si e hubavo da ti padat otnqkyde... :P

Фен
    Град
    Burgassssss
    по хубу си свалете успеха на 4-5 и поработете като мен по яко е
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

а всъщност кои точно предмети от 9ти клас и кои от 8ми се вземат за стипендия?понеже чух 100 различни версии и накрая не ми стана много ясно

Flam-e
    Guest
    Всички разказвателни от 9ти клас + математика и БЕЛ от 8ми клас. Втори чужд език не играе роля, както и информатики и т.н.
    1ви чужд език мисля, че се взема от 9ти клас.

На даскалите им плащат, а те не вършат кои знае какво повече от нас. Ако спрат стипендиите, това ще е просто върхът на простотията.
    Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
    разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
    И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
    Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.

Guest
    kakvo protivore4ie,samo deto na ministara 6terkata 6e e 8 klas vyv frenskata

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от Flam-e
    Всички разказвателни от 9ти клас + математика и БЕЛ от 8ми клас. Втори чужд език не играе роля, както и информатики и т.н.
    това не беше ли за диплома за 8ми,а стипендията да е от успеха от 9ти клас?
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Flam-e
    в нащо даскало се броят абсолютно всички предмети.даже физкултура,музика и тн

Guest
    ако ще става нещо гадно ,то поне да ги намалят(не 4е са много де)!но ако окончателно ги спрат предлагам(сериозно)ученици те да направим стачка!няма само учители и шофиори!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си