каде сте бе баикъри имали тука такива бе
Първоначално написано от sweetsunshine
xaxaxauxauxauxauxaxuaxuqa
weeeee!xaaxxaaxaaxuaxayuxayxauxau![]()
Колелетата са прекалено крехки за мен, не че съм толкова як, но за 2 мъсеца мога да ти направя всеки бегач неизползваем. Аз съм се насочил към мотоциклетния спорт. Съветвам те и ти да направиш същото преди да си разбрал от опит, колко са негодни тези китайски боклуци..
П.П. Купих си бегач преди 3 години за 180 лв. За два месеца смених 4 педала и не остана нито един здрав лагер. Каплите станаха на осморки. Един майстор ги прави няколко пъти. И за капак на всичко кормилото почна да не оказва влияние на посоката на гумата всеки път, дори и след ремонт в оторизиран сервиз. Накрая продадох бегача или поне това, което беше останало от него.
OMGПървоначално написано от experiment_m
копилеее ти даваш по 180лв за цяло колело а аз колкото една кола!!!!
има голяма разлика в здравината![]()
![]()
![]()
![]()
не се перча немога няма с какво...а и ми е трудно да се занимавам с това но аз съм куха кратуна....мотор....има време не бързаи...
![]()
карам от две години и половина и не ми се е случвало да сменям педали![]()
![]()
аиди наздрави![]()
![]()
![]()
ахахахаххахахаххахаххахха моито колело е скот и струва 3 000 лв не 180.Първоначално написано от experiment_m
Мотокрос съм карал като малък 65куб.
А са занимава с тва от 3 4 год.....
баце радвам се че има и такива тука защото мислех че сме малко но иначе влизай в mtb-bg com и във форума там ще намериш много интересни работи и неща(не правя реклама).Аз лично карам един RAM HT II и се занимавам със XC и street от време на време.В момента спестявам пари за RAM DHX който струва около 4500 лв.И мисля да почна Downhill и Extreme Freeride.Преди 5 месеца се запалих по MTB и много се радвам на bike-чето ми(профисионално).Чувствот е необяснимо.![]()
az v mtb bg imam nad 1000 postaПървоначално написано от Zealot
![]()
znam go![]()
hi n avs az sum x-ar ot Pld i pitam ima li i drugi
:]
омФГ
спрете с позиорштината ще си зимам DHX който струва 4500... кой му пука...
![]()
![]()
![]()
Абе сигурно ще ми се смеете,но искам да попитам за стиловете...примерно какво е XC,DH и другите съкращения.... Благодаря предварително !
xc- cross country му е пълното име...тва е дисциплина свързана много физическа издръжливост щото се върти като ненормален по черните пътища... иска се и техника също
dh- down hill тва е спускането по пресечени терени с бърза скорост.. минава се по места където пеша трудно се ходи... иначе тук се изисква страшно много техника
съжалявам за ламерското ми обяснение... ама не знам как да обясня на незапознат с тва..![]()
иначе и аз си карам дх... и съм с бехемот с боксер отпред и с шок уъркс отзад... и кво като колелото ми не струва 5000 лв.. важно е желание да има... и мозък да няма че не се кара иначе... хахаха...![]()
NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!
абе важно е колелото да вървидругото трее отвътре да ти идва
![]()
а пък за мтб пффф сякаш не го знам![]()
V mtb-bg na men ne mi se nosi mnogo dobraslava zaradi glupostite koito pi6a
Ama ina4e s1m zapalen po koloezdeneto
http://gorata.net/f.php?f=krooki
tcccme 6te me poznaete...po tfa 4e sum redoven no ne pi6a 4esto!xaxa ne 4e sum edinstven de...no pove4eto samo spamqt
![]()
Първоначално написано от experiment_m
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нямам думи колко си смешен
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Първоначално написано от crs
ХАХХАХАХАХГГАГГАХАХАГФГАГ ГААГАХАХАХАХАХ
ЗДРАВКОООООООООООООООО ХАХААХХААХАХХАХХАХАХХАХХА
нЕмоЕ БЪДЕ ХАХХАХХАХААХХААХААХХАХАХА ХАХААХХА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХАХХХхахХ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЩЕ СЕ ПРЪСНА ЬАААХААХХАХАХАХ
Има,имаАз отското се занимавам с trial и много ме кефи :P Обаче нямам много пари да си взема хубаво колело...
Ся събирам да си взема RAM HT1
Някой път може да покараме някаде
![]()
XC-Cross coutry-стил в който се върти яко и се изисква голяма сила на кръката..главно се кара на горе и на прави участици..Първоначално написано от ALeksandyr DRaev
ДХ-downhill-спускане с пресечени участаци с камъни и т.н.
Абе болница..![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU