.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 100
    Токио хотел

Фен Аватара на BloniTka
    Град
    Манхатън.
    Бритни Спиърс
    Ima edna tupa kudeto pee edna pesen Crazy se naricha..neznam kak se kazwa pewicata...ama super mnoo me drazni.
    Рики Мартин
    Лил Мама ...ако се сетя още,ше пиша.
    I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от COLT
    сички чалга певачки.

А кка може Мейдън да се махат бе , ти тъп ли си.
    Не. Млад съм. Не ми прави добро впечатление как дедковци не могат да се сетят, че са старички вече. Така само петнят образа си като млади. Едно към едно с Лили Иванова са.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    Принципно, който има публика нека "твори"...Лично аз не мога да трая Джъстин Тимбърлейк, Нели Фуртадо, Spice girls(кой им каза да се събират не знам), Токио хотел(или там както се казват), US5, Корн, Рамщайн, 50с, PCD(леле, те 1 хубава песен имат ли), Аврил...
    Донякъде съм съгласен, ама като цяло по-смешно и глупаво нещо не бях чел.

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    сички чалга певачки.

Не. Млад съм. Не ми прави добро впечатление как дедковци не могат да се сетят, че са старички вече. Така само петнят образа си като млади. Едно към едно с Лили Иванова са.
    след като могат да свирят и къртят по концерти кво им пречи...?
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Цитирай Първоначално написано от zloto
    US5, Токио Хотел и 50 стотинки
    също и 99% от чалга певачките
    евала + бритни и парис ква беше...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Джефри Стар
    агрррррррррррррр
    как го мразя
    станал е най-новият тийн идол
    особено за булимичните момиченца
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    сички чалга певачки.

след като могат да свирят и къртят по концерти кво им пречи...?
    Te много групи могат все още да пълнят концерти и да кърмят на стари години, ама не го правят. Защо ли?

Замисли се. Лили Иванова все още пълни концерти(образно казано), но не ти е кеф да я гледаш няква збръчкана и стара, като се сетиш за това каква е била някога. Откажи се, докато си на върха, нататък е само надоло. А и те феновене на Лили са се некви стари и побъркани фенове. Такива трябва да са и на Мейдън, а се от новото поколение. Не ми е кеф да гледам млади момчета да носят тениски на Мейдън, които потенциално могат да бъдат фенчета на стойностни и модерни банди като Токио Хотел. :P

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Няма причина да искам някой да слиза от сцената. Всяка една група и изпълнител от който и да е жанр, колкото и противен да е той, заема определена ниша и изпълнява определена функция.

Искате всички чалгарки да се махнат?! Мислете! Какво ще стане в българския музикален свят? Кой ще ги замести? Как ще се изменят вкусовете на аудиторията? А ако дойде нещо още по-ужасно от тях? А ако вашата любима елитарна музика стане масова (за тези за които се отнася това)? Какво ще стане с нея?

Аз лично съм доволен, че ги има чалга-звездите в България, раперите тип 85 стинки в Америка, МТВ комерса в целия свят. Да са живи и здрави и да ги има още дълги години. Те пазят моята любима музика от масовизация и сбозване. Тяхната липса би било сериозно и неблагоприятно нарушение на баланса.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Няма причина да искам някой да слиза от сцената. Всяка една група и изпълнител от който и да е жанр, колкото и противен да е той, заема определена ниша и изпълнява определена функция.

Искате всички чалгарки да се махнат?! Мислете! Какво ще стане в българския музикален свят? Кой ще ги замести? Как ще се изменят вкусовете на аудиторията? А ако дойде нещо още по-ужасно от тях? А ако вашата любима елитарна музика стане масова (за тези за които се отнася това)? Какво ще стане с нея?

Аз лично съм доволен, че ги има чалга-звездите в България, раперите тип 85 стинки в Америка, МТВ комерса в целия свят. Да са живи и здрави и да ги има още дълги години. Те пазят моята любима музика от масовизация и сбозване. Тяхната липса би било сериозно и неблагоприятно нарушение на баланса.
    Tи си от онези типчета дето се гордеят, че слушат "некомерсиална" музика.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не, не съм от тях. Нямам никакъв проблем с комерсиалната музика, защото всяка една по-известна група е малко или много комерсиална. И няма нищо лошо в това.

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Джефри Стар
    агрррррррррррррр
    как го мразя
    станал е най-новият тийн идол
    особено за булимичните момиченца
    даааа и този особено...добре поне че не е толкова популярен в България...

Пффф...
    Всички "фолк диви"!! До една!
    И също всичките противни комерси - Beyonce,Rihanna...ей такива разни
    Reality is wrong.Dreams are for real...

Guest
    Не, не съм от тях. Нямам никакъв проблем с комерсиалната музика, защото всяка една по-известна група е малко или много комерсиална. И няма нищо лошо в това.
    Извинявай, тогава.

m spored men tiq US5

Голям фен
    Град
    In my broken heart...
    Токио Хотел

tokio hotel i dr mai nqma, a setih se predi nqkolko dni savsem slu4aino slu6am po tv-to nqkakva pesen na toia penio ot big brother ama toia za pevec li sa go vzeli ako e taka togava predpo4itam i toi da se maha

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от magi4kata
    Пффф...
    Всички "фолк диви"!! До една!
    И също всичките противни комерси - Beyonce,Rihanna...ей такива разни
    za 4aglgadjiikite sym syglasna ama za beyonce i rihanna nai6 kfo 6ti kaja.....zavri si go v guza 6 ima6 mnou zdrave ot men a ot svetovnata scenq nqma smisyl nqkoi da se maha 6tot si4ki si imat fenove

Град
    Kill the kifla co.
    Може би...Пеньо?!
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Град
    The Moon
    Цитирай Първоначално написано от MostHated
    чалга кокошките ама всички!

Дааа !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Saverio
    Никой - за всеки влак си има пътници!
    Единственото мнение , което ми хареса ...
    Out of control

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Rock & Roll Queen
    Може би...Пеньо?!
    Да бе,верно,беше станал доста известен с неговата метла!Скоро може да дадат отпусното на Баба Яга

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията

+1,пък и във всичко има и по нещо хубаво!-е,добре де,в подщи всичко!Както каза един съфорумник-"За всеки влак си има пътници!

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Abe da sprat tokio hotelci,peniovci,AZISOVCI i vsekvi takiva shitove!!!!

Град
    over the hills and far away
    Пусикет долките,Шакира,Лил Мама,а и Аврилка страшно много взе да ме дразни откакто стана руса и розАва.
    ъъ и оня,дето пее рилакс тейк ит ийзи.
    мда,и за Василка и Пеньо съм съгласна,кво е тва-някви травестити да ми се правят на певци

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си