- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години сте започнали да мастурбирате?
12-13 кат си земах компутара
i love the the KOF 2007
Ами аз за пръв път на аммм 5 годинки![]()
Обаче то тогава беше 3-4 пъти и вече на 12-13 почнах така да си се заглеждам по яки какички и кво да праа ... мастурбирах
![]()
![]()
Ами не мога да кажа с точност, но може би на 11-12 години...![]()
Otkakto se pomnq, li4no az.. t.e. na 5-6 si tarkah onaq rabota vav vazglavnicata.. ina4e me "nau4i" bra4ed mi kato bqh vav 1wi klas, ama ne6to bqh baq nekadaren, i po4nah da praktikuvam "moderniq" xD na4in vaaaavv... 4ti klas.. t.e. na 10
![]()
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
![]()
![]()
аз лично не помна кога
OnLy God CaN Judge Me !
lqtoto predi 4-ti klas . deba qvno sym bil mn nazad s materiala. kak se masturbira na 5 godini ?
14.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
2 klas![]()
[color=gay pink]Другарю, как така толкова рано.Първоначално написано от Neo-Communist Power
[/color]
amii na 6![]()
![]()
![]()
Когато излезнах от корема на майка ми си ударих една чикия да ми олекне![]()
че вътре да не ти беше малко тясноПървоначално написано от B@$$@
OnLy God CaN Judge Me !
на 12 !!! бахти злобарката си прасах !!!чак ми се подкосиха краката и ми изфърча ноката на голямия ляв пруст\
/
на 6 години
amm....kum 3 klas....i to stana dokato se kupeh.....i do dnes......ama az ne 4esto....po....5 puti sedmi4no primerno.....
![]()
ami az sega sum na 14 i na 13 zapo4nah da masturbiram ama imam edin problem .. predi 2-3 dni masturbirah i posle malko me bolq i posle po4na da mi gnoqsva i nz kakvo da pravq.. ako mojete mi pomognete plss..Първоначално написано от kotety_
На 11 започнах![]()