- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля, кажете какво да правя
zna4ii situaciqta e slednata ima edno mom4e koeto haresvam ot dosta vreme i toi na skoro mi prizna 4e me haresva toi v momenta ne e v BG kak da e pishem si redovno i se bqhme razbra li kato doide da izlezem nali da se opoznaem.Oba4e kakvo stanazapoznah se s edno dr mom4e koeto sashto mi haresva no ne 4ak tolkova hodim ve4e po4ti mesec i toi postoqnno mi povtarq kolko darji na men.Da no az neznam kakvo da pravq s drugoto mom4e sega kato se varne....4ustvam se se edno sam poela otgovornost kam nego...nz
Kajete molqvi kakvo da napraq....btw na 15 sam![]()
Ко да правиш ко може да правиш ходи с това момче докато се варне другото и готово е малко курвенско ще е но така е а ако не искаш да е курвенско късай с това момче...
Fitness Forever
ami..kogato dr mom4e se vurne v bg si pogovorete..smisul kaji mu 4e ima6 priqtel!toi mislq 4e 6te te razbere i 6te si ostanete samo priqteli..a kolkoto do otgovornostta vsu6tnost kakvo si mu obe6tala?edna sre6ta..ni6to pove4e..no ako se opita6 i s dvamata da ima6 ne6to ni6to nqma da se polu4i..povqrvai mi!uspeh!!
Еми помисли си към кой имаш повече чувствоа и с кой ше ти е по добре, и сама реши с кой искаш да си .
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
по някога когато си зад pc всеки може да си говори каквото си поиска, и да прави каквото си иска, така че не възлагай надежди на момчето което не е в BG, ако искаш само да задоволиш любопитството срещнете се вижте до каде можете да стигнете и ако не е този човек за който се представя направо си друж питомното и тва нема кво да се залъгваш с некав от друга страна, а той там живее или е за малко не си уточнила, защото ако живее там просто не рискувай да загубиш човека който държи на теб! Успех![]()
qj orbit
виж кой има повече пари![]()
Амм според мене ся си го дръж този и с времето можеш да се влюбиш достатъчно ,че да си сигурна ,че не искаш онзи в чужбина) Ако не като се върне другия атакувай
Нашравете тройка
da i az sum se 4uvstvala taka kum 5-6 mom4eta... kfo da naprai6 li?izberi si edin ot 2mata i budi 6tastliva,nie ne mojemd a re6avame vmesto teb
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами сега дай шанс на момчето от България, виж дали нещата ще се получат ако е така, поговори с другото момче и му обясни. А, ако видиш че нещата няма да вървят скъсай с него и .... така![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
prosti mu
Ако имате въпрос, можете да ми го зададете по всяко време на скайпа ми, който ще ви дам на ЛС
Подкрепям!Първоначално написано от Polinkaaaaa
![]()