- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Камелия: Първия оргазъм си го направих сама, бях на 15
Камелия: Първия оргазъм си го направих сама, бях на 15
Фолк певицата Камелия даде едно от най-откровените си интервюта пред сп. Макс. В следващия брой красавицата ще блесне на корицата досущ като иконата на киното през 60-те – Бриджид Бардо.
Цялата статия е на адрес: http://www.teenproblem.net/news/s/317.html
Много открита жена еи ... Но като се замисля тя няма кфо да крие .. доста предизвикателна жена е тя![]()
Тя хубаво е открита и откровена, но какво ги интересува хората това?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
секси е ама певица от нея.... ни стааааааааааааа
Raise your fist!
Еми да-малко жълти клюки...Вече се чудят как да предизвикат скандал в обществото...изчерпаха се
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
Шапка й свалям на Камелия =D> Не е като другите лигли '' Оо няма да засягаме личния ми живот , искам да си оставя кътче само за мен '' .. Пренасации гадниКамелия за мен е най-истинската певица .. =D>
Любовта няма граници .. :>
И мен какво ме интересува Камелия![]()
и ние ко да напрайм?![]()
И защо и сваляш шапка?! Другит лигли (за мен всичките фолк-певици са лигли) поне имат някакво достоинство и не разказват историята на живота си. А пък Камелия вече не знае с какво да привлече вниманието към себе си. Ние вече видяхме всичко от нея...Първоначално написано от BaByLisS
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
И аз тфа питам !?Първоначално написано от <Твърд>
Некфа задръстена ''певица' не може да пее...гаргите ряпа да ядат!!!
![]()
Тая (камелия (не заслужава главна буква)) на оная ми работа я слагам, с извинение.
Не ми пука, ако ще и за първия оргазъм да и е помогнало куче.
KURVETINA
на никой не му пука.
Абе я млъкКамелия е ебаси мацката, а и винаги говори смислени неща по интервютата, особено в Горещо мн ме изкефи ... пролича и', че има нещо под русата коса (вече кафява)
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
па на мене кво ми пука
боли ма дудука за дъртата уруспия
Sam,a ти педал да мълчиш и да не се изказваш като не разбираш от жени а само от задници.
+1Първоначално написано от BaByLisS
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
napalno sam saglasna s special_girl_SS
na men tq hich ne mi dopada,naistina dr chalgarki si zapazvat lichniq jivot za sebe si..pak tq trq razpravq takiva neshta..i za kakvo go pravi da privlicha vnimanie..i veche pesnite i ne struvat i zatova dai da se razgolim..da mi se vijdat cicite i putkata.mislq che tva ne e redno..sega horata (osobeno momchetata predpolagam)i gledat klipovete ne zashtoto im haresva kak pei a zashtoto da i gledat golotata..ne mislq che e redno da pravi tova.trqbva da razchita na pesnite si a ne na tqloto.no kakto edna dr tapa chalgagiika kaza razgolvaneto vari raka za raka s peeneto..za mene tva e palna prostotiq.nqmam dumi .balgarska rabota!![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!