.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

За всички фенове на H.I.M

Neka vsi4ki fenove na HIM i po specialno na Ville Valo da pi6at!ako iska nqkoi da se svurje s men skype mi e ev4eettoo
    Life is too short!Let's play naked!

Guest
    hah ... HIM...nqma da komentiram za da ne obidq nqkoi ama moje li da me svetne6 ko zna4i LOVE metal?

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hah ... HIM...nqma da komentiram za da ne obidq nqkoi ama moje li da me svetne6 ko zna4i LOVE metal?
    Доколкото знам (просто така междудругото - като цяло не ме кефят) бандата и феновете използват това означение за стила на him. Той всъщност е алтернативен рок с готик рок влияния и някакви метъл елементи.Та това е love metal :]
    Нямам нищо против love, ама metal (за означението говоря...смисъл те не са метъл банда)
    хъхъ..

Stilut na HIm se opredelq kato lek alternativen metal i gotik metal,no su6to taka samite 4lenove na grupata sa suzdali tozi stil Love Metal ima i drugi grupi koito sami se 4islqt ili bivat pri4isleni ot fenovete v stila luboven metal(Love Metal) koito sa The 69 Eyes, Negative, Entwine и Lovex.Lubovniat metal e muzika koqto obedinqva elementi ot razli4ni stilove-pop,metal,rok i t.n.Tqhnata muzika e vduhnovena ot 4uvstvata koito te obzemat predi purvata celuvka,predi purvoto dokosvane...Tova koeto otli4ava HIM ot pove4eto izpulniteli na romanti4nata muzika e mra4niqt fatalizum i melanholia,4iato vsepronikva6ta boleznenost belejji tvor4estvoto na grupata! Mislq 4e tova e dostatu4no!Vse pak HIM sa na scenata ot 1991 godina i si imat svoite fenove,koito se nadqvam da pi6at lubopitni fakti za grupata,da ka4vate snimki i t.n.
    Life is too short!Let's play naked!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Доколкото знам (просто така междудругото - като цяло не ме кефят) бандата и феновете използват това означение за стила на him. Той всъщност е алтернативен рок с готик рок влияния и някакви метъл елементи.Та това е love metal :]
    Нямам нищо против love, ама metal (за означението говоря...смисъл те не са метъл банда)
    Еееее, не ти ли писна да слагаш всичко в тъпи рамки и определения. То е... музика. Спри малко да четеш уикипедия и metal-archives, че ме дразниш вече.

По темата: ХИМ са яки, Виле е як.

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на quench
    да, и на мен ми харесват - независимо дали някой, както казах и в друга тема, им вика "рак" или "риба"

макар че не бих бил способен да гледам клиповете и да не се смея с пълно гърло

но аз съм тъпак...
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от quench

макар че не бих бил способен да гледам клиповете и да не се смея с пълно гърло
    куенчи, това е защото не си мацка с нежна душа, заобиколена само от тъф гайс. Ние, такивата мацки, знаеш ли как се разтапяме като един такъв раним младеж ни запее и разкърши кльощавото си телце..

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    Цитирай Първоначално написано от Shadow_Walker
    Еееее, не ти ли писна да слагаш всичко в тъпи рамки и определения. То е... музика. Спри малко да четеш уикипедия и metal-archives, че ме дразниш вече.

По темата: ХИМ са яки, Виле е як.

Кво ти преча изобощо?!Както един приятел каза-по добре да поназнайваш нещо отколкото да си като от онея метъли и рокаджии, които изобщо не знаят какво слушат.И всъщност аз каквото е трябвало
    вече съм прочел.Освен това някой попита какво е love metal и аз каказх какво e.Ако не бях аз някой друг щеше да бъде или пък този, който е попитал щеше да погледне точно в уикипедия, гугъл или там каквото има.Поставял съм всичко в граници - ами дори да е така, какво от това?!
    Като имаш някакъв проблем
    вземи ми напиши някакво ЛС и не се заяждай по темите.Надявам се ако имаш нещо да кажеш, наистина да ми го напишеш на ЛС вместо да продължаваме тук.
    хъхъ..

Guest
    споко ве, човек, какво дсе връзваш?

Мега фен Аватара на quench
    Tolerance is coward's mask
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    Bigotry is the idiot's face :P

HIM си ги обичам мдам...както писах в една друга тема.
    Относно стила им хмм...доста спорове са се водили и продължават да се водят по тази тема...Love metal лично за мен най-точно определя същността на тяхната музика....като цяло...текстовете им,посланието,което те носят(между другото текстовете им са изключителни...имат такъв дълбок смисъл...)...и именно заради това те сами са се определили като такъв стил и са се утвърдили като негови основоположници.Едва ли има чак толкова голямо значение дали ще ги наречеш gothic rock примерно или Love metal щом музиката им ти харесва и ти доставя удоволствие да я слушаш.И между другото всеки техен албум има "по-различни" звучене от предходния...,който им е изслушал дискографията знае какво имам предвид,но в основата на всичко това се крие така нареченият Love metal...горе-долу аз така си обяснявам нещата.

Guest
    didi_g napulno sum suglasna s tebe!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    И кфо точно значи "дълбок смисъл"? Аз харесвам доста текстове на ХИМ, ама с дълбок смисъл не са.

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Харесва ми знака на H.I.M. имат няколко песни които ми допадат , но не съм им чак фенка

Guest
    Темата се казва за всички фенове на HIM,а аз видях малко хора ,които са фенове на групата.А по темата HIM RULZZ

Какъв дълбок смисъл ли?!Вземи например текста на Join me in death...тази песен има специално послание...и трябва малко да се замислиш над текста,за да го асамилираш.Мога да ти дам още доста примери...поне аз така мисля,не задължавам никой с мнението си...хихи...

Цитирай Първоначално написано от didi_g
    Какъв дълбок смисъл ли?!Вземи например текста на Join me in death...тази песен има специално послание...и трябва малко да се замислиш над текста,за да го асамилираш.Мога да ти дам още доста примери...поне аз така мисля,не задължавам никой с мнението си...хихи...
    HIM са супер банда и точка по въпроса.С нетърпение очаквам да минат следващите 20-ина дни да си купя новия им албум. \/
    Всичките им песни имат смисъл.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Aхааа, и какъв е мега дълбокият смисъл на Джойн ми? Специалното послание, че Виле я е писал без особен повод, без особен замисъл и че под love има предвид секс (както сам си казва в едно интервю). Аман от фенове, които си мислят, че само те разбират възвишените лирики на любимия текстописец.

И все пак дай още примери

Aхааа, и какъв е мега дълбокият смисъл на Джойн ми? Специалното послание, че Виле я е писал без особен повод, без особен замисъл и че под love има предвид секс (както сам си казва в едно интервю). Аман от фенове, които си мислят, че само те разбират възвишените лирики на любимия текстописец.

И все пак дай още примери
    Честно казано определено ме разсмя...разрови се малко в българския форум на ХИМ...и ще разбереш,че не само аз "разбирам възвишените лирики на любимия текстописец" Относно Джойн ми...много добре знам,че ХИМ никога не са мислели тази песен за толкова специална,дори Виле в едно интервю е казал,че я намирал за доста смешна и странна песен...нищо ново не ми казваш... Смисълът е,че материята като цяло е крехка и неустойчива,а душата вечна...знаеш какво имам предвид...и както вече казах до този извод,ако мога така до го нарека не съм стигнала само аз... И между другото не знам дали си чувала едно нещо,което самият Виле Вало е казал...ще пробвам да перефразирам...той никога не казва същинският смисъл на текста на която и да е песен на ХИМ(според него),а иска всеки почитател на групата сам да я пречупи през собствената си призма...

Искаш още примери...нямаш проблеми...

"In the grace of your love I writhe,writhe in pain..."

"Ever amazaed how bright are the flames we are burning in..."

"There was a time I could breath my life into you..."

Отново ще се повтаря,да не би да съм останала криворазбрана...пречупвайк ги през твоята призма може да не намериш някакъв по-специален смисъл...сторого индивидуално е...дерзай...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Оф, тия от форума на ХИМ не ми ги хвали изобщо, че са ебати тъпаците. Толкова са зле поечето, че ми се отщя да пиша там след първата седмица.

Уауууу... тема за HIM във тийн форум без тонове fangirl-щина и хейт. Този форум ме удивлява със всеки изминал ден.

Ако някой може да ми метне линк към свястен рип на Kiss of Dawn, новия сингъл, със хубаво качество - не боклука, качен в дата.бг - ще съм благодарен.

ъм... http://zamunda.net/details.php?id=97891

едит: мен нещо не ме развълнува.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Оф, тия от форума на ХИМ не ми ги хвали изобщо, че са ебати тъпаците. Толкова са зле поечето, че ми се отщя да пиша там след първата седмица.
    За жалост там ВЕЧЕ хубавите хора се броят на пръстите на едната ръка...

^ винаги е било така, ако питаш мен... което не правиш, но примерно.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си