- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За всички фенове на H.I.M
![]()
![]()
Все пак преди време имаше доста по-хубави хора....(на брой имам предвид) за мен сега е пълна скръб...много,много малко изключения...![]()
Аз ходя там вече поради съвсееееееем различни причини.
Само мога да кажа евала на администратора за всичко това,което прави за феновете... =D> =D> =D>
о, да, определно, админът е култ.
когато се напълни с дебили вътре, яките хора (визирам себе си естествено) се фръцнаха и заявиха, че това им е под нивото, станаха някви мелодрами и толкоз.
повечето бяха големи сухари... не знам що. и прекалено превзети. имаше няколко симпатични, но не се сещам кои точно.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ооо значи и ти имаш регистрация там... :P
А да мелодрамите охх като се сетя...мдам преди около година и малко повече...то бяха караници,превземки,разправ ии...ама глупости до край....Може да са били сухари,но поне не бяха така повърхностни...
![]()
ти как беше там? познавам едно момиче - малката мю и още едно - дарк хоуп.. гхм, дам.
аз вътре съм писала големи тъпотии... untoten, ако има някво значение.![]()
Untoten мдам сещам се за теб.Аз съм Didi.
![]()
Струва ми се,че ти не си писала от векове...то и аз пиша съвсем рядко вече,но това е друга тема.![]()
Припева нещо не са го измислили като хората, но останалото си е good old HIM в естетиката на Love Metal.Първоначално написано от пор
ииии... аз основно този албум харесвам, и първия.
![]()
Нямам търпение вече да чуя целия нов албум....да имам чувството,че ХИМ се завръщат....да Old HIM....![]()
След Dark Light
убедена съм,че те самите знаят,че са способни на много повече.
![]()
Мда, сега ги преслушах и двете в по-високо качество - и това определено е завръщане към звука около 2000-2003...
Approved!
затъпя ми адски много. зацикли се на едни и същи теми... пък и бяха прекалено интелектуални за мене.Първоначално написано от didi_g
в началото беше интересно, дам.
Venus Doom се оказа много яка всъщност, къде съм бляла...ама Kiss of Dawn не е нещо особено.
Passion's Killing Floor е по-добра от двете заедно!![]()
![]()
![]()
![]()
O, линкче... нещичко?Първоначално написано от Jack_Sparrow
![]()
абе нещо нито една песен от venus doom не мога да си намеря![]()
![]()
плз някой да пусне линк за някоя [-o<
I dont want you to try, you've done enough to keep me going
i'll be fine, I'll be fine, i'll be fine for the very last time..
Слушай сега,тук и слагаш отметка само на песента на ХИМ и си екстра.Има няма 2 минути се тегли.Първоначално написано от Fallen Leaf
![]()
заповядайПървоначално написано от Anti-Paris Hilton
Oу...Първоначално написано от Jack_Sparrow
Ето защо трябва да следя саудтраците по-изкъсо... Мерси!
Наистина е добра.
HIM са една от най-любимите ми групи! Невероятни са!!!!
Мдаа, защото си емо..Първоначално написано от emo_kid_shadow
![]()
![]()
![]()
Поредното доказателство, че Вало е извратеняк е тая песен: My heart is a graveyard, baby, and to evil we make love...Първоначално написано от Jack_Sparrow
Не отричам, че е велика, обаче.
HIM като цяло са... много много много добра банда.
we stay here tonight
promise me you won't leave my side
and when the sun comes up we fight
so promise me you won't leave my side
Добри са!Много рядко се среща група с по-различни текстове...Те ме кефят,защото правят някаква странна смесица от различно звучене.Дори и тази малка степен на лигня в тях също ме кефи...