- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За всички фенове на H.I.M
Честно казано определено ме разсмя...разрови се малко в българския форум на ХИМ...и ще разбереш,че не само аз "разбирам възвишените лирики на любимия текстописец"Първоначално написано от Boot
Относно Джойн ми...много добре знам,че ХИМ никога не са мислели тази песен за толкова специална,дори Виле в едно интервю е казал,че я намирал за доста смешна и странна песен...нищо ново не ми казваш...
Смисълът е,че материята като цяло е крехка и неустойчива,а душата вечна...знаеш какво имам предвид...и както вече казах до този извод,ако мога така до го нарека не съм стигнала само аз...
И между другото не знам дали си чувала едно нещо,което самият Виле Вало е казал...ще пробвам да перефразирам...той никога не казва същинският смисъл на текста на която и да е песен на ХИМ(според него),а иска всеки почитател на групата сам да я пречупи през собствената си призма...
![]()
Искаш още примери...нямаш проблеми...
"In the grace of your love I writhe,writhe in pain..."
"Ever amazaed how bright are the flames we are burning in..."
"There was a time I could breath my life into you..."
Отново ще се повтаря,да не би да съм останала криворазбрана...пречупвайк ги през твоята призма може да не намериш някакъв по-специален смисъл...сторого индивидуално е...дерзай...![]()