- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса през комунизма
Тогава хората не са ползвали презервативи, защото не е имало опасност от болести. Имало е висока сексуална култура и не е имало момичета, които на 15 г да раждат!
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Абе ти май си нямаш друга работа , освен да ни занимаваш с твойте комунистически виждания , шибаняк ! това време отдавна мина , адаптирай се към новото !!!
СъгЛасНа!!!!!Първоначално написано от Ziezi ex quo Vulgares
![]()
![]()
![]()
Анархията? НИКОГА! Това сега е анархия и груба експлоатация на човека!Първоначално написано от Ziezi ex quo Vulgares
Ebi si maikata
Да, затова пък са си избивали врабчетата)
Майтапа настрани, прав си.Не мисля че са използвали презерватив, пък не са изпоизмрели от спин така че... явно наистина е имало поне мапко по-висока култура.
А за величието на третия райх, и тогавашната култура...
Съгласен съм, другарю!
еххх, какви времена бяха![]()
Но нищо, следващата комунистическа власт идва, и няма да се задържи 45, а 1045 години![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
ОПТИМИСТИ ...
1 da pishe ot tolkova acc-ta!
dosta hitro !
ГрешишПървоначално написано от broode
![]()
Вие май верно си нямате друга работа...![]()
Моля?!Първоначално написано от Анонимко
Моята работа е "Агитатор на социализма", плащат ми по 200 лв. на месец да проповядвам светлата идеология. Имам петима колеги, като на смяна сме 2ма.
Ти си намери работа момче, недей стоя по форумите, вредно е за здравето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много сте тъпи ... комунистиМоля ви СА ! Живеем в свободна държава ве
Ако си мислите , че ще постигнете нещо много се лъжете. Събрали сте се квартал лапета да се правите на комунисти тука из форума и вижте се колко сте важни ... Много сте изпаднали ! Що някой не ги банне
![]()
![]()
Хаха, айде и мене да ме взмеш на тая работа. Това било готино- да седиш пред компа, и да си търсиш форум, където да пускаш тъпи теми...cool...
Май ти си "лапето".Първоначално написано от X-Zibit
Аз съм стар член на форума и съм уважаван от всички!
Освен това не си ми на годините да ми говориш с такъв тон младежо
Ти не си на ясно на колко години съм .. Това е тийн форум превод - форум за тинейджъри , което ще рече млади хора - не някви дядки , които си проповядват комунизмаПървоначално написано от Communist
Да ва е*а и в старомодните .. Пак повтарям живеем в свободна държава и група некадърни малоумници няма да ваведът комунизма
Оххх трагични сте еййй .. Сериозно заслужавате бан !
Този форум е създаден за младото поколение да обсъждат проблеми не за такива като вас
![]()
Каква свобода имам, като съм икономически зависим от капиталистаПървоначално написано от X-Zibit
![]()
къде си тръгнал ти ве педро погледи се къв си нещасник само за комунизма мисли ходи в Куба поне там е останал комунизъм а не стой в България тук сме демократическа държава боклук с боклуцитеПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
![]()
![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Kaкви години бяха??? Абе, господин Червен, Вие на колко години сте? Сега ако ми кажеш, че си духа на Сталин в тялото на 13-годишен, наистина ще емигрирам в Полша.Първоначално написано от Communist
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Отдавна минах 20-теПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
ТИ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ПРИ КОМУНИЗМА ИМА ПОВЕЧЕ СВОБОДА? Айде отиди при дядо си и баба си и ги питай какво е било тогава, защото аз поне съм си правила труда да ги разпитвам и имам представа какво е било тогава. Точно за свобода няма да ми говориш!Първоначално написано от Neo-Communist Power
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
+1Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Колко отдавнаПървоначално написано от Communist
3 дена ?!
Сиреч, максимум на 21 си. Което ще рече, че когато е сме се превърнали в демократична държава, ти си бил на 4?.. И МИ ТВЪРДИШ, ЧЕ НА 4 ГОДИНКИ СИ МОЖЕЛ ДА ПРЕЦЕНИШ КОЛКО Е ХУБАВО КОГАТО ЧЕРВЕНИТЕ ЧИЧКОВЦИ СА НА ВЛАСТ? Айде моля ти се. Хич не ме интересува кой те е запалил по тия пропаганди без хал-хабер да си имаш какво е комунизъм - защото едно е как изглежда запланувано и на хартия,друго е реалността. Не ме и интересува, че не можеш сам да преработиш информацията, която я намираш в нета, а я приемаш за истина първа ръка. Ти не ме интересуваш. Но ме интересуват другите хора в този форум - затова престани да спамваш ВСЯКА ВЪЗМОЖНА ТЕМА С ПОЛИТИЧЕСКА ПРОПАГАНДА! Нищо няма да постигнеш така.Първоначално написано от Communist
Намери си политически форум. О, забравих.. Там ще има хора, които могат да мислят и разбират от политика. Хора, които веднага ще оборят всяка твоя безмислена констатация..
Но тук.. Където има тинейджъри, които ги вълнува мода, секс, гаджета, даскало и пр.. Няма кой да ти се репчи на глупавите изявления.
Първоначално написано от X-Zibit
![]()
![]()
Само като си го представя и ми става смешно
![]()