- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса през комунизма
Сигурно са някакви дисидентиПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
В моето семейство има комунисти участвали в септемврийското въстание 1923 г., имали сме роднини в БКП, както и в местния комитет на партията и управлението града. Дядовците ми са били активни борци против капитализма и фашизма!
Така че знам какво е било!
Поздрав:
Аз съм мъничко детенце,
аз съм знаме на мира.
Ходя, бродя из гората
гъбки да си набера.
Но не щеш ли - мухоморка!!
Казва Партията зорка:
"Не бери я, остави я
тази гъбка, о дете,
нека тя да си расте.
Тук ще мине след момент
един гладен дисидент.
Ще я глътне кат муха,
ще се гътне, ха, ха, ха!
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Това, че си имал дядо-запалянко, който е ходел на митинги да развява някви флагчета, както и това, че стратегически избираш какво да сложиш на аватара си, а и да не забравям - винаги пишеш с червено, не означава, че си радетел за свободата...Първоначално написано от Communist
Очевидно теб това те радва - животът ти все пак има смисъл.. Ама айде да не тровиш живота на българските тинейджъри, особено, че повечето от тях не се интересуват от политика. Така няма да ги накараш като чукнат 18 да се дигнат на възстание с червени кепета на главите. Твоята пропаганда не спомага с нищо за каузата ти, а само вреди (ако случайно не си забелязал колко хора те нападат.. И колко малко те подкрепиха..). Седни и помисли върху това.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Хехе и дигаш ли го ?! Дядо разказва ли ти историйки за хубавото старо комунистическо времеПървоначално написано от Communist
![]()
![]()
Как хората са били толкова равноправни
![]()
памучно коте остай болните на мира не бива подигравка с болни хора...
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
Ако не занимаваше постоянно другите със своите глупави вманиачавания, нямаше да ми пука! Ама се дразня когато някакви мухльовци чули-недочули и веднага се правят на голямата работа защото са ”богоизбраните”.. Каймака на обществото! Сега разбирам защо когато в Москва пръцнат, в България се насират..Първоначално написано от Dr.Hause
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Един познат работи във фирма чийто собственик е чужденец. На поставеният въпрос от страна на работниците за повишаване на заплатите, отговорът му бил, че в страната средното месечно възнаграждение е 300 лв (става въпрос за преди две години), той плаща 350, и никой, и по никакъв начин не може да го накара да вдигне заплатите! До колкото разбрах човекът притежава фирма с аналогично производство в родната си страна, но плаща 1500 евро на тамошните работници, защото там по-малко не може!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
А кажи ми това не е ли дива експлоатация?
ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !
Тези, които могат да работят си имат глава на раменете. Не е нужно Сталин или някой друг да дундурка държавата, защото точно това са правели комунистите - слагат ти капаци, за да не кривваш от пътя.. Но да те манипулират прави ли те по-щастлив? Да знаеш, че изпълняваш абсолютно всичко, което се изисква от теб.. Заради някакъв си там, който се мисли за богоизбран и се чуди как да си напълни гушата?Първоначално написано от Neo-Communist Power
Ако имаш акъл в главата сам ще си преценищ дали възможностите ти позволяват да претендираш за по-висока заплата и ще си потърсиш друга работа. На тази работа в крайна сметка ще останат тези, които не се справят добре с друга работа и другаде не ги искат.
Да, защото поне при тях няма гладни и бездомни!Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Промити мозъци![]()
И мене ко ма и*е. Писна ми с тоя твоя комунизъмЖивей в настоящето кво гледаш едно време как е било?!
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Аз не гледам в миналото, а в бъдещето и това, което искам да направя е социализъм в БългарияПървоначално написано от radito
Искам хляб, справедливост равенство и братство
![]()
Ще ви се подобри и сексуалната култура тогава![]()
браво на тебеПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Щом си решил това да е смисъла на живота ти имам приятелски съвет - разкарай си червеното дупе от този форум и ходи си направи партия. И то в случай, че имаш 18. Иначе изчакай и тогава събирай други ”комунисти” и ходете по митинги и пр. Нямам представа какво целиш като дразниш всички във форума. Каквото и да целиш - нищо няма да постигнеш освен омраза и изнервени, псуващи тинейджъриПървоначално написано от Neo-Communist Power
![]()
ее мамти дееба кумунистическа утрепка умрии мака ти мършава!!!Гроб за всички комуняги мръсни мрете бе шибаняци не промивайте мозъците.!!!и сега са на власт шибаните турци и комунягите(БСП) затва един човек с висше образование и работа неможе хляба да си купи![]()
вие дойдете ли на власт преебвате живота на всичка скапани помации!!!! тъпи комунисти
Не случайно хората са се целували като е паднал комунизма...![]()
Ти изобщо имаш ли представа какво е това комунизъм? Защото и моята не е много голяма, но съм тийнейджърка и слабо ме интересува. В тоя форум, мой човек, хората си споделят личните проблеми и очакват съдействие, но 98% от т.нар. хора сатийнейджъри. И подчертаването на думата не беше случайно![]()
Тъй че и аз нямам други думи за теб освен- вдигни си червения задник и иди си направи свой форум, където можеш да събереш цялата си комунистическа рода+ всички останали в България червени дядки.![]()
Може би и аз един ден ще стана комунистка- не си правя никакви планове отсега, просто казвам ако случайно 1 ден науча нещо повече за комунизма, и му стана последовател. Но в този период от живота ми тия неща не ме вълнуват особено. И едва ли вълнуват някой от този форум.![]()
Но обещавам- ако някой ден стана communist- ще ти се обадя, за да ми дадеш web адреса на форума ти.![]()
И не промивай главите на всички тук, защото с акъла, който имаме на тази възраст, наистина може да промиеш нечии мозъци с комунистическите ти простотии.
To това му е целта. Ама според мен няма да успееПървоначално написано от Анонимко
![]()
да ти сера на комунизмане смятам да ти казвам какво ме дразни защото няма да има смисал ти така или иначе няма да го възприемеш
Neo-Communist Power i Communist ei PUTKI MAINI 6te vi prusna ot tupanici we qsnoli vie we???? samo floodite foruma s va6te kuhi i tupi misli !!! az daje ako sum na moderatorite ( koito predpolagam imat ne6to ob6to s vas de ) 6te vi delna i nqma da vi dostigat tupite postove do o4ite na potrebitelite na foruma !!!!!!!!!
Communists SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK ........
vij milo dete (k1m avtora), 6tom kogato komunizma e padnal a xorata sa se radvali --> zna4i im e bilo po dobre i ne si misli 4e s t1pite postove tuk 6te promeni6 misleneto na nqkoi teenagerprosto ne e tova na4ina ..a 6tom tv1rdi6 4e si minal 20te kak moje da misli6 tolkova elementarno i ograni4eno
vse pak ne e nujno diktatorstvo za da iam red za6toto to4no po tova vreme B1lgariq e izostavala nazad ot dr strani v razvitieto si
imalo e mn talantlivi xora , no te sa nqmali v1zmojnostta da pokajat talanta si v polza na stranata ni
e tova dobre li e spored teb
ami kato dobavim i tova 4e togava pove4eto visokopostaveni xora sa bili p1lni vr1zkar4eta kato dne6nite
e kakvo da ne bilo mn dobre q ili, p1k tova 4e xorata ot rabotni4eskata klasa sa se xraneli samo boklucite koito sa se predlagali na pazara i koito ne vkliu4vat MESO
![]()
xaide sega ako ibi4a6 dragi mi komuniste obqsni mi koe ot gore kazanoto 6te e ot polza na stranata ni???????????
ае кфо се занимавате тоя някфа отка4алка пропожядваща си някфо негожо си мислене ае луда раота ьои се прегледаи пи4 упсссс извинявай
ходи на доктор другарио и а дано на 4ти км те затжорят 4е ми писна да 4ета тъпи коментари написана от ваша милост![]()
В Китай не е ли експлоатация бре сладури)
Там хората се претрепват да правят (попринцип) нискокачествена продукция.
А на нашата демокрация да пи.ая.
Не съм за комунизма-разбира се, но ни трябва диктатура.
Не е имало момичета на 15 години да раждат, щото комунистите сте педали и не е имало кой да ги импрегнира.![]()
Велик сиПървоначално написано от Lake_bodom
Може ли автографче? *подава деколте*
![]()
хахахахаххахахахПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
разби го напрао =D>