.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Цитирай Първоначално написано от Neo-Communist Power
    Цитирай Първоначално написано от X-Zibit

Пак повтарям живеем в свободна държава
    Каква свобода имам, като съм икономически зависим от капиталиста
    ТИ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ПРИ КОМУНИЗМА ИМА ПОВЕЧЕ СВОБОДА? Айде отиди при дядо си и баба си и ги питай какво е било тогава, защото аз поне съм си правила труда да ги разпитвам и имам представа какво е било тогава. Точно за свобода няма да ми говориш!
    Сигурно са някакви дисиденти
    В моето семейство има комунисти участвали в септемврийското въстание 1923 г., имали сме роднини в БКП, както и в местния комитет на партията и управлението града. Дядовците ми са били активни борци против капитализма и фашизма!
    Така че знам какво е било!

Поздрав:

Аз съм мъничко детенце,
    аз съм знаме на мира.
    Ходя, бродя из гората
    гъбки да си набера.
    Но не щеш ли - мухоморка!!
    Казва Партията зорка:
    "Не бери я, остави я
    тази гъбка, о дете,
    нека тя да си расте.
    Тук ще мине след момент
    един гладен дисидент.
    Ще я глътне кат муха,
    ще се гътне, ха, ха, ха!
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Communist

ТИ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ПРИ КОМУНИЗМА ИМА ПОВЕЧЕ СВОБОДА? Айде отиди при дядо си и баба си и ги питай какво е било тогава, защото аз поне съм си правила труда да ги разпитвам и имам представа какво е било тогава. Точно за свобода няма да ми говориш!
    В моето семейство има комунисти участвали в септемврийското въстание 1923 г., имали сме роднини в БКП, както и в местния комитет на партията и управлението града. Дядовците ми са били активни борци против капитализма и фашизма!

[/i]
    Това, че си имал дядо-запалянко, който е ходел на митинги да развява някви флагчета, както и това, че стратегически избираш какво да сложиш на аватара си, а и да не забравям - винаги пишеш с червено, не означава, че си радетел за свободата...

Очевидно теб това те радва - животът ти все пак има смисъл.. Ама айде да не тровиш живота на българските тинейджъри, особено, че повечето от тях не се интересуват от политика. Така няма да ги накараш като чукнат 18 да се дигнат на възстание с червени кепета на главите. Твоята пропаганда не спомага с нищо за каузата ти, а само вреди (ако случайно не си забелязал колко хора те нападат.. И колко малко те подкрепиха..). Седни и помисли върху това.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Communist

Хехе и дигаш ли го ?! Дядо разказва ли ти историйки за хубавото старо комунистическо време Как хората са били толкова равноправни

Град
    FuckyLAnD
    памучно коте остай болните на мира не бива подигравка с болни хора...
    Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
    К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
    К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
    К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
    К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
    К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Dr.Hause
    памучно коте остай болните на мира не бива подигравка с болни хора...
    Ако не занимаваше постоянно другите със своите глупави вманиачавания, нямаше да ми пука! Ама се дразня когато някакви мухльовци чули-недочули и веднага се правят на голямата работа защото са ”богоизбраните”.. Каймака на обществото! Сега разбирам защо когато в Москва пръцнат, в България се насират..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Интернационал

Един познат работи във фирма чийто собственик е чужденец. На поставеният въпрос от страна на работниците за повишаване на заплатите, отговорът му бил, че в страната средното месечно възнаграждение е 300 лв (става въпрос за преди две години), той плаща 350, и никой, и по никакъв начин не може да го накара да вдигне заплатите! До колкото разбрах човекът притежава фирма с аналогично производство в родната си страна, но плаща 1500 евро на тамошните работници, защото там по-малко не може!
    А кажи ми това не е ли дива експлоатация?
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Град
    Захарен памук

Един познат работи във фирма чийто собственик е чужденец. На поставеният въпрос от страна на работниците за повишаване на заплатите, отговорът му бил, че в страната средното месечно възнаграждение е 300 лв (става въпрос за преди две години), той плаща 350, и никой, и по никакъв начин не може да го накара да вдигне заплатите! До колкото разбрах човекът притежава фирма с аналогично производство в родната си страна, но плаща 1500 евро на тамошните работници, защото там по-малко не може!
    Тези, които могат да работят си имат глава на раменете. Не е нужно Сталин или някой друг да дундурка държавата, защото точно това са правели комунистите - слагат ти капаци, за да не кривваш от пътя.. Но да те манипулират прави ли те по-щастлив? Да знаеш, че изпълняваш абсолютно всичко, което се изисква от теб.. Заради някакъв си там, който се мисли за богоизбран и се чуди как да си напълни гушата?

Ако имаш акъл в главата сам ще си преценищ дали възможностите ти позволяват да претендираш за по-висока заплата и ще си потърсиш друга работа. На тази работа в крайна сметка ще останат тези, които не се справят добре с друга работа и другаде не ги искат.

Град
    Интернационал

Тези, които могат да работят си имат глава на раменете. Не е нужно Сталин или някой друг да дундурка държавата, защото точно това са правели комунистите - слагат ти капаци, за да не кривваш от пътя.. Но да те манипулират прави ли те по-щастлив?
    Да, защото поне при тях няма гладни и бездомни!

yull brown
    Guest
    Промити мозъци

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    И мене ко ма и*е. Писна ми с тоя твоя комунизъм Живей в настоящето кво гледаш едно време как е било?!
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Интернационал
    Цитирай Първоначално написано от radito
    И мене ко ма и*е. Писна ми с тоя твоя комунизъм Живей в настоящето кво гледаш едно време как е било?!
    Аз не гледам в миналото, а в бъдещето и това, което искам да направя е социализъм в България Искам хляб, справедливост равенство и братство
    Ще ви се подобри и сексуалната култура тогава

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Аз не гледам в миналото, а в бъдещето и това, което искам да направя е социализъм в България Искам хляб, справедливост равенство и братство
    браво на тебе
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Захарен памук
    Щом си решил това да е смисъла на живота ти имам приятелски съвет - разкарай си червеното дупе от този форум и ходи си направи партия. И то в случай, че имаш 18. Иначе изчакай и тогава събирай други ”комунисти” и ходете по митинги и пр. Нямам представа какво целиш като дразниш всички във форума. Каквото и да целиш - нищо няма да постигнеш освен омраза и изнервени, псуващи тинейджъри

AntiKumunist!!!!!
    Guest
    ее мамти дееба кумунистическа утрепка умрии мака ти мършава!!!Гроб за всички комуняги мръсни мрете бе шибаняци не промивайте мозъците.!!!и сега са на власт шибаните турци и комунягите(БСП) затва един човек с висше образование и работа неможе хляба да си купи вие дойдете ли на власт преебвате живота на всичка скапани помации!!!! тъпи комунисти

Guest
    Не случайно хората са се целували като е паднал комунизма...
    Ти изобщо имаш ли представа какво е това комунизъм? Защото и моята не е много голяма, но съм тийнейджърка и слабо ме интересува. В тоя форум, мой човек, хората си споделят личните проблеми и очакват съдействие, но 98% от т.нар. хора сатийнейджъри. И подчертаването на думата не беше случайно
    Тъй че и аз нямам други думи за теб освен- вдигни си червения задник и иди си направи свой форум, където можеш да събереш цялата си комунистическа рода+ всички останали в България червени дядки.
    Може би и аз един ден ще стана комунистка- не си правя никакви планове отсега, просто казвам ако случайно 1 ден науча нещо повече за комунизма, и му стана последовател. Но в този период от живота ми тия неща не ме вълнуват особено. И едва ли вълнуват някой от този форум.

Но обещавам- ако някой ден стана communist- ще ти се обадя, за да ми дадеш web адреса на форума ти.

Guest
    И не промивай главите на всички тук, защото с акъла, който имаме на тази възраст, наистина може да промиеш нечии мозъци с комунистическите ти простотии.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    И не промивай главите на всички тук, защото с акъла, който имаме на тази възраст, наистина може да промиеш нечии мозъци с комунистическите ти простотии.
    To това му е целта. Ама според мен няма да успее

Бай Гроздан
    Guest
    да ти сера на комунизма не смятам да ти казвам какво ме дразни защото няма да има смисал ти така или иначе няма да го възприемеш

Guest
    Neo-Communist Power i Communist ei PUTKI MAINI 6te vi prusna ot tupanici we qsnoli vie we???? samo floodite foruma s va6te kuhi i tupi misli !!! az daje ako sum na moderatorite ( koito predpolagam imat ne6to ob6to s vas de ) 6te vi delna i nqma da vi dostigat tupite postove do o4ite na potrebitelite na foruma !!!!!!!!!

Communists SUCK SUCK SUCK SUCK SUCK ........

Guest
    vij milo dete (k1m avtora), 6tom kogato komunizma e padnal a xorata sa se radvali --> zna4i im e bilo po dobre i ne si misli 4e s t1pite postove tuk 6te promeni6 misleneto na nqkoi teenager prosto ne e tova na4ina ..a 6tom tv1rdi6 4e si minal 20te kak moje da misli6 tolkova elementarno i ograni4eno vse pak ne e nujno diktatorstvo za da iam red za6toto to4no po tova vreme B1lgariq e izostavala nazad ot dr strani v razvitieto si imalo e mn talantlivi xora , no te sa nqmali v1zmojnostta da pokajat talanta si v polza na stranata ni e tova dobre li e spored teb ami kato dobavim i tova 4e togava pove4eto visokopostaveni xora sa bili p1lni vr1zkar4eta kato dne6nite e kakvo da ne bilo mn dobre q ili, p1k tova 4e xorata ot rabotni4eskata klasa sa se xraneli samo boklucite koito sa se predlagali na pazara i koito ne vkliu4vat MESO

xaide sega ako ibi4a6 dragi mi komuniste obqsni mi koe ot gore kazanoto 6te e ot polza na stranata ni ???????????

Guest
    ае кфо се занимавате тоя някфа отка4алка пропожядваща си някфо негожо си мислене ае луда раота ьои се прегледаи пи4 упсссс извинявай
    ходи на доктор другарио и а дано на 4ти км те затжорят 4е ми писна да 4ета тъпи коментари написана от ваша милост

Reich
    Guest
    В Китай не е ли експлоатация бре сладури )
    Там хората се претрепват да правят (попринцип) нискокачествена продукция.
    А на нашата демокрация да пи.ая.
    Не съм за комунизма-разбира се, но ни трябва диктатура.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Не е имало момичета на 15 години да раждат, щото комунистите сте педали и не е имало кой да ги импрегнира.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Не е имало момичета на 15 години да раждат, щото комунистите сте педали и не е имало кой да ги импрегнира.
    Велик си Може ли автографче? *подава деколте*

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    хахахахаххахахах разби го напрао =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си