.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Фен
    Град
    Интернационалист
    Секса като цяло е много остарял и опасен метод за възпроизвеждане.
    Комунизма ще унищожи тези стари буржоазни и феодални останки.
    ДА ЖИВЕЕ ЕПРУВЕТКАТА! =D>

Град
    Интернационал
    Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Секса като цяло е много остарял и опасен метод за възпроизвеждане.
    Комунизма ще унищожи тези стари буржоазни и феодални останки.
    ДА ЖИВЕЕ ЕПРУВЕТКАТА! =D>
    Така е другарю Нека гледаме напред и нека загърбим секса! Трябва да унищожим всичо буржоазно, за да развием един нов модерен социализъм А до възпроизвеждането мога да кажа, че технологиите ще се погрижат за това Живеем в 21 век и е*ането вече не е толова важно...

Да здраствует комунизъм!!!
    ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Guest
    оффф да ви еба майката тъпи комунисти.... боклуци долни..... край на тъпия комунизъм.... Сергей и долнопробната му партия ше трябва да се съобразяват с тва ! ако не искат да си навлекат мн сериозни проблеми !
    и пак .... вие сте просто жалки !

Цитирай Първоначално написано от Communist
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вие май верно си нямате друга работа...
    Моля?!
    Моята работа е "Агитатор на социализма", плащат ми по 200 лв. на месец да проповядвам светлата идеология. Имам петима колеги, като на смяна сме 2ма.
    Ти си намери работа момче, недей стоя по форумите, вредно е за здравето
    XaxaxaXaxaXA ama vie hem si nqmate dr rabota hem si vqrvate Xaxaxax =D> =D>
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от mi6enceto
    Моля?!
    Моята работа е "Агитатор на социализма", плащат ми по 200 лв. на месец да проповядвам светлата идеология. Имам петима колеги, като на смяна сме 2ма.
    XaxaxaXaxaXA ama vie hem si nqmate dr rabota hem si vqrvate Xaxaxax =D> =D>
    О, богове! Не знаех, че така си изкарвате хляба, момчета.. Тогава повече няма да ви се карам тука. Всеки трябва да си вади хляба както може - на тях очевидно единственият им ”талант” е, че са упорити.

Тц, тц.. Не ви завиждам.. Не е лека и ваш'та

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Guest
    ОПТИМИСТИ ...
    Меко казано!

Град
    Филипиновци
    vij milo dete (k1m avtora), 6tom kogato komunizma e padnal a xorata sa se radvali --> zna4i im e bilo po dobre i ne si misli 4e s t1pite postove tuk 6te promeni6 misleneto na nqkoi teenager prosto ne e tova na4ina ..a 6tom tv1rdi6 4e si minal 20te kak moje da misli6 tolkova elementarno i ograni4eno vse pak ne e nujno diktatorstvo za da iam red za6toto to4no po tova vreme B1lgariq e izostavala nazad ot dr strani v razvitieto si imalo e mn talantlivi xora , no te sa nqmali v1zmojnostta da pokajat talanta si v polza na stranata ni e tova dobre li e spored teb ami kato dobavim i tova 4e togava pove4eto visokopostaveni xora sa bili p1lni vr1zkar4eta kato dne6nite e kakvo da ne bilo mn dobre q ili, p1k tova 4e xorata ot rabotni4eskata klasa sa se xraneli samo boklucite koito sa se predlagali na pazara i koito ne vkliu4vat MESO

xaide sega ako ibi4a6 dragi mi komuniste obqsni mi koe ot gore kazanoto 6te e ot polza na stranata ni ???????????
    Ей,тва мн ми хареса,защо комунягите го игнорират?
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Re: Секса през комунизма

Цитирай Първоначално написано от Neo-Communist Power
    Тогава хората не са ползвали презервативи, защото не е имало опасност от болести. Имало е висока сексуална култура и не е имало момичета, които на 15 г да раждат!
    Точно така, нека върнем старото време!

Моля?!
    Но бива ли така "Другарю", та ние всички във форума вярвахме че вие крепите у себе си чиста и безкористна вяраЧ А така излиза че сте си продали задника, аа душата за жълти стотинки.

P.S. Надявам се да работите само до изборите , а после да Ви съкратят че да си отдъхне малко форума от Вас и колегите Ви.

EI TUP 6iban komunist da ti go na4ukam ovajvan bil ot vsi4ki kut si tolkova otvoren 6to ne vzemem da se sre6tnem nqkade kut izvikam vsi4kite SKEITARI PUNKARI awe ei ANARAHIA da go duha6 pedal tuka vsi4ki v toq sai i foruma sa gazeta i gi ovajavama tebe nai dobre vuri sa grumni ZA TOVA 6TE TI KAJA FUCK YOU BUT HAVE A NICE DAY
    mi..... ko da se prai SUDBA

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нас това не ни интересува! Ние не живеем в комунизъм. Темата е без смисъл!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си