Цитирай Първоначално написано от Communist
Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Цитирай Първоначално написано от Neo-Communist Power
Цитирай Първоначално написано от X-Zibit

Пак повтарям живеем в свободна държава
Каква свобода имам, като съм икономически зависим от капиталиста
ТИ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ПРИ КОМУНИЗМА ИМА ПОВЕЧЕ СВОБОДА? Айде отиди при дядо си и баба си и ги питай какво е било тогава, защото аз поне съм си правила труда да ги разпитвам и имам представа какво е било тогава. Точно за свобода няма да ми говориш!
Сигурно са някакви дисиденти
В моето семейство има комунисти участвали в септемврийското въстание 1923 г., имали сме роднини в БКП, както и в местния комитет на партията и управлението града. Дядовците ми са били активни борци против капитализма и фашизма!
Така че знам какво е било!

[/i]
Това, че си имал дядо-запалянко, който е ходел на митинги да развява някви флагчета, както и това, че стратегически избираш какво да сложиш на аватара си, а и да не забравям - винаги пишеш с червено, не означава, че си радетел за свободата...

Очевидно теб това те радва - животът ти все пак има смисъл.. Ама айде да не тровиш живота на българските тинейджъри, особено, че повечето от тях не се интересуват от политика. Така няма да ги накараш като чукнат 18 да се дигнат на възстание с червени кепета на главите. Твоята пропаганда не спомага с нищо за каузата ти, а само вреди (ако случайно не си забелязал колко хора те нападат.. И колко малко те подкрепиха..). Седни и помисли върху това.