.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Сланинки по корема...

Ta ako imam malko slaninki po korema ako pravq koremni presi te 6te si ostanat li?Ne sa mn no kogato se swiq ii....si gi imam
    taa kakvo 6te kajete ..
    10x predv.

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Има поне 20 такива теми,но хайде да не се правя на лоша,ще ти отговоря.С коремните преси се стягат коремните мусколи и се прави мусколна маса в областа и няма как да се махнат "сланинките"! По-добре тичай всеки ден по 2-3 километра.
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Град
    СофиЯ
    Ами да - ще помогнат ако правиш И коремни преси И лицеви опори всеки ден по 20 пъти и от двете е достатъчно!!

П.П За това има търсачка, използвай я, а не да пускате 100 едни и същи теми!!!

Re: Slaninki po korema...koremni presi-da ili ne

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ta ako imam malko slaninki po korema ako pravq koremni presi te 6te si ostanat li?Ne sa mn no kogato se swiq ii....si gi imam
    taa kakvo 6te kajete ..
    10x predv.
    коремни преси и пий преварена вода сутрин по- една голяма чаша.......ама колкато се може по гореща дори със лимон изтискан във водата.............. и карай колело..........
    а и заглавието трябва да ти е на БГ.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .

Цитирай Първоначално написано от namina
    taa kakvo 6te kajete ..
    10x predv.
    коремни преси и пий преварена вода сутрин по- една голяма чаша.......ама колкато се може по гореща дори със лимон изтискан във водата.............. и карай колело..........
    глупости на търкалета.С това да го пие най-много да си развлаи стомаха сутрин.Кормените преси няма да и помогнат в нейния случай.Няма да изгори мазнините с тях.Трябва карио!!!С коремните преси еиднствено ще стегне мускулите,които няма да се виждат от мазнините отгоре.И друго нещо -ако искате тънка талия ЗАБРАВЕТЕ за коремните преси
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен
    Град
    Utopia..

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    taa kakvo 6te kajete ..
    10x predv.
    глупости на търкалета.С това да го пие най-много да си развлаи стомаха сутрин.Кормените преси няма да и помогнат в нейния случай.Няма да изгори мазнините с тях.Трябва карио!!!С коремните преси еиднствено ще стегне мускулите,които няма да се виждат от мазнините отгоре.И друго нещо -ако искате тънка талия ЗАБРАВЕТЕ за коремните преси
    дококото знам коремните преси карат мускулите да се съкращават и така се горят мазнините..

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    taa kakvo 6te kajete ..
    10x predv.
    дококото знам коремните преси карат мускулите да се съкращават и така се горят мазнините..
    ето да се подкрепя http://forum.tialoto.bg/viewtopic.php?t=341 "Всъщност коремните преси не са упражнение за сваляне от областта на корема, както и бицепсовото сгъване не е упражнение за сваляне на мазнини от областта на ръцете. То е оформящо коремната мускулатура упражнение и не е незаменимо."

"Коремните мускули и диетата
    Нека се разберем за едно, което явно не е ясно за много хора http://www.teenproblem.net/forum тренировката за коремна мускулатура няма да махне мазнините от корема ви. Това е съвсем друг филм, който се нарича “Диета”. И ако досега не сте го гледали, не е зле да отидете. Защото ако не следите количеството на поеманите мазнини, ако не правите кардио поне три пъти седмично, то и да се скапете от коремни преси, мускулатурата ви ще остане скрита под един солиден пласт мазнини." ---> http://muscles.multimedia.bg/training.html
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си