- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за?
kakvo mislite za kremovete za obeskosmqvane?vie s kakvo si obeskosmqvate va6ite prelestimolq za seriozni otgovori
т.1 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Не е хубаво да се обезкосмяваш![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
изказасе......Първоначално написано от Communist
![]()
ами аз с епилатор![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не мисля.Първоначално написано от Анонимко
Аз съм КОСМАТ НАВСЯКЪДЕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като истински МЪЖ![]()
Кремовете са боклуци и загуба на време.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
a vie kakvo izpolzvate btw molq samo momi4eta da mi pi6at
Пинсетка, епилатор, лентички, крем депилатор, бръсначка... общо взето каквото се сетиши бтв темата не е за тук...
прелести с крем?! ДА ДАс крем само на коремчето си мога да ги махна .. никъде др
иначе със самобръсначка.. не че нямам епилатор.. имам но е голяма разправия.. а аз не си падам мн мн по разправиите
![]()
spored men s krem depilator e su6toto se edno da se brusne6 !![]()
mi i az iskam da probvam s krem,zasega karam na brasnarsko noj4e
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не съм доволна от тези кремове.На триъгълника си ги махам с епилатор от страни,а останалото със самобръсначка.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
До сега не съм ползвала креморе. Разчитам на епилатор и бръсначка. Мислех да опитам, за да видя какъв е резултата, защото видях че тук на много места се споменават из форумите, но май има доста недоволни, така ли е? Ако няма ефект да не си губя времето!?
Еми аз използвам предимно епилатор ... а за отдолу брасначка, но от скоро се замислям за крем..изглежда ми по лесно ...
Първоначално написано от lip-gloss
И аз така като lip-gloss :P
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
Аз използвам епилатор,пинсета и бръсначка
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Същото,но и кола маска за ръцете,че с епилатора мн боли.Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
епилатор![]()
ми преди си ги махах на караката с кремче,но няма смисъл да давам пари като е същия ефект като със самобръсначаката
Чувала съм че помагат но се иска търпение и редовна употреба
тези кремове не вършат абсолютно никаква работа - пари на вятъра.Аз използвам епилатор,ленти,кола маска.
Ами мисля,4е не стават за срамните устни(Гениколог ми го каза).Забелязах,че като използвам депилатоар,после с епилатора боли пове4е.Карам си с епилтор по краката и подмишниците.С Veet крем си оправям инт.прическа(На при4еска съм сега)и я поддържам с епилатор.Първоначално написано от Анонимко