.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Ооооо...в доста случаи си замълчавам за подобни неща, но на злобните коментари не оставам длъжна.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    40 Miles from the Sun
    Не обръщам внимание.

ох аман от баби4ки и дядовци дето само мърморят! хи4 не ми пука! не им обръщам никакво внимание...едвали някога пак ще ги видя така 4е не си заслужава!
    но съм забелязала 4е и много моми4ета такива тинеджърки коментират всеки!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Почвам да ги соля.

аз веднъж си седя на центъра и чакам една приятелка и съм си качила краката на пейката както съм седнала.при което минава един дядка и мята една празна бутилка от 10 литрова минерална вода в градинката пред общината.обръща се и ми бучи 'как може бе ,не те ли е срам ,лигла,как ще седиш така бла бла бла' :@
    да си обсъждат като искат ообаче когато не погледнат 1во себе си ме изкарват извън нерви..

Мега фен Аватара на quench
    следва затапване

освен това мен ме мислят5 за луд, а не за нормален, който се прави на луд

рядко ме закачат
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    Оо,такива индивиди наистина много дразнят..
    Напоследък аз и приятелките ми сме една от най-големите атракции на блока.На мен не ми пука особено,но една от тях се засяга.
    Реакцията е в зависимост от настроението.Обикновено като мина покрай насядалите по скамейката бабички и с 100 каратова (мазна) усмивка казвам "Добър дееен". Веднага чувам как съскат зад гърба ми и ми става много забавно.
    Иначе тези по улиците-не им обръщам много внимание,защото обикновено са някои роми...

dosta pati sam 4uvala komentar4eta zad garba si ot nqkvi si darta4ki.ama hi4 ne im obra6tam vnimanie.samo gi podrazvam i si podminavam
    The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams ...

Град
    Kill the kifla co.
    И аз пускам злобен коментар или не им обръщам внимание.
    "Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Ми по принцип не обръщам внимание, ама ако съм в настроение за заяждане ... хм, става забавно
    a takiva kato men deto ve4no za v nastroenie za zaqgdane samo mogete da si predstavite kvo stava

Игнорирам, а ако е нещо сериозно намирам човека, крещя му няколко минути и си тръгвам.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Мега фен Аватара на SunSmile
    абе стари пенсии... нямат си друга работа. Завиждат, че не са млади и те... кво ти пука?! При това от мнението на някви бабички?!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    erm ti sigurno si ot maluk grad/selo.. ne sum zabelqzal takova ne6to tuka
    The Spark

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Игнор до дупка или подоващ отговор.
    Дразня се на хора, които си пъхат носа там, където не им е работа, хора които не отделят толкова внимание и време на своя собствен живот, колкото на този на околните...

Имаше един афоризъм, не знам, колко е подходящ за ситуацията, но ще го споделя с вас.

"Възрастните хора дават добри съвети,
    защото са неспособни да дават лоши примери."

Нещо такова беше и е доста вярно по моя преценка. (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Не ми пука...

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Голям фен
    Ми като си нямат друга работа... нужно ли е да обръщам внимание на някой напълно непознат,тръгнал да ме критикува за нещо си.. Никакво внимание.
    Пък и честно казано рядко ми се случва.

Мега фен Аватара на babity
    Смея се.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    о0о аз много мразя някой ,който не ме познава да ми прави някви анализи и подобни,било то млад или възрастен,... е даже преди малко,едно...потребителче в тоя форум ме "анализира" Адски тъпо е тва...не познаваш някой ,ноо си готов да го наредиш..Пфф,а що се отнася специално за бабичките (понеже гледам че за тях повече пишете) в повечето случеи им се смея,че те горките... нямат друго занимание освен да клюкарстват по някой... ама като прекалят ...

подминавам с пълно безразличие
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

на мен мн рядко ми се случва някой да ме коментира по улицата и изобщо, ама представете си колко са отегчени бабичките от всичко - вече само им остава да гледат сапунки и да коментират злобно най нормални хора, иначе не виждам какво друго има да правят по цял ден... щом им е вабавно да си коментират - ПЪЛЕН ИГНОР

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Ми по принцип не обръщам внимание, ама ако съм в настроение за заяждане ... хм, става забавно
    Еми и аз така.По принцип не си държа езика зад зъбите и на такива дето нямат друга работа ами само коментират много се нервя.Ония ден бяхме спряли с колата на един тротоар дето ако не сме ние да спрем ще е някой друг.И минава няква "лелка" измърморва - "Ееее тука и ПЕШЕХОДНИТЕ ПЪТЕКИ разбихте!" И майка ми тя нали добра душа вика да ей сега ще я мръднем.Обаче не са стърпях и са развиках че е тъпа овца и ма изгледа и си замина.И друг път ми се е случвало но това е дълга тема

Град
    somewhere over the rainbow
    Уотевър.Аз си говоря каквото искам за хората на улицата,защо да ме интересува чуждото мнение?Не ги познавам.Не ме интересуват.Да се таковат в ушите.

Мега фен
    Град
    София
    Аз им се отварям и ги храня.

зависи...ако ми е някфо кофти ги псувам и им показвам разни знаци

ако не...игнор
    we give it all.

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    Правиш неща на които те, не са способни.
    Невъзможността да направиш това, което други могат, довежда до завист и нерви. От там се пораждат злосторничество, клюки, глупости, забележки. Нормално е. И ти да станеш бабица и ти ще правиш забележки.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си