- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как реагирате когато.....
Просто бабичките още от едно време са с по-друго разбиране за тия неща...Или другата опция е,че просто ги е яд,че правиме нещо,което те вече не...
Аз не обръщам внимание на такива приказки обикновено,но ако не съм в настроение целия Ад се изсипва върху "противника"
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
ma mai i vie sy6toto praite samo deto babite sa po otvoreni i va haranat v o4ite
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Принципно мене бабите от квартала си ме обичат и неам проблеми с тях![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Мен пък възрастните хора винаги ме харесват и ми се усмихват и не ми се е случвало да ме изкоментират или нещо такова![]()
И аз гледам да не обръшам внимание. На тая възраст бабичките си мислят само за "какво беше едно време" мойта баба ми вика "как може да праят такива глупави филми.Кви са тея "фантасмагорий" (тва го коза за "хрониките на Нарния") Ах колко хубави програми правят Стоянка мутафова и там дрън дрън дрън.понякога дори не я слушам кат ми говори.И се казва "виж кво са напраели хората" "виж хората кво са напраели" "не излизай така облечен че кво ще кажат хората" Абе пука ми на мене за хората. Бабичките понякога мнооого ме дразнят
Ако ми се занимава отварям дума, случвало се е много да се скарам с някой дядо така![]()
Ако не си отминавам и толкова, не е като да боли, ебати![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Първоначално написано от ^Sam90^
Когато си отидем със сестра ми в Пловдив сме местната атракция.Тъй като се прибираме по нощите и тъй като живея в тих квартал и се чува всичко и като се чуе двигател на кола гледаш как минимум 10 бабички са накацали по тераси и прозорци и слухтят.После дават рапорт на наще и те наще вече са си свикнали и не им обръщат внимяние.По принцип не давам място на пенсионерите когато съм благоволил да си продупча билет и точно в такива моменти ще се появят 2 бабички и ще обсъждат над ухото ми колко съм некултурен и такива глупости.
Йога и мъдрост
Оф, отдавна ми е писнало от такива злобари.
Чувала съм какви ли не коментари. Това за гаджето е редовно. Клюкарствали са как съм се целувала с приятеля ми пред блока, как идвал у дома и т.н. Ми нормално, ходим от много време заедно.
Една дърта комшийка недоволства и обяснявала колко много лаело кучето ми, едва ли не със злоба говори. А то е пуделче и не създава проблеми, нормално е понякога да лае! Аз казвам ли нещо бабата като крещи като луда във входа...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)