- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Име за куче
Мъжко: Бъки, Айс, Рекс
Женско: Сара, Рея, Ида
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
[i] ami az mislq da si kupq kuche i shte go krustq Бъди { za mujko } a za jensk0 Айра nadqvam se da sum pomognala [/i :P :P ][/u]
+ Трябва да има буквата "Р". Кучетата запомнят името си по - добре. А иначе моето се казва СараПървоначално написано от ProstoAz
Да това е хубаво име за женско кучеПървоначално написано от Metal
![]()
weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]
Мъжко ерик,бен,майкъл,родни,джони ,томи,лъки,бари(мойто е Рот и много му се кефя на името) Женско-джеси,джаки,сара много ме кефи името Енджи идва от Ейнджъл(Ангел) става и за мъжко и за женскоНо трябва да се вземе в предвид и породата на кучето,защото ще е тъпо например да кръстиш 1 каракачанска овчарка томи
![]()
Моето куче(женско) се казва Рита, а когато си играем и казвам Ритка-питка.
За мъжко препоръчвам Ромбони имахме такова куче, но то почина![]()
отровиха го, но т'фа е България кучетата им пречат. Беше порода Ризеншнауцер, като се сетя и ми се насълзяват очите. Съжелявам, че се отклоних от темата.
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Ф: Мери, Ля, Лис/за, Корни, Миси, Лала ..
М: Макси, Роки, Джо, Бруно, Даворе ..
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
мъжко - Лъки
женско - Сара
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Моето се казва Тара![]()
За женски много обичам - Тера, Рокси, Белла, Аби.
Любими мъжки са ми Айк(и), Трой, Роко, Макс.
:]] Успех!
Fucker и Bitch![]()
Keep It Real !!!
Спайки Бъди(така се казва моето злато) Рита Дея
надявам се скоро да си взема куче(доберман,ротвайлер,бу дог..сещате се-по-злобно) и мисля да го кръстя Буч,Бък,Арес,Макс,Анди,Рекс![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче