- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Име за куче
Сийка,Теменужка,Спас,Лазар, Спиро,Чернобил,Цезар![]()
за женско куче препоръчително е теменужка,като се разхождаш по улицата и да викаш Теменужкее
![]()
Мойто от сега съм си казала, че ще се казва Солдър (войник от англ. soldier)
Имам боксер и се казва Арчи. За женско ми допада Сара.![]()
Аз съм, каквото казвате, че съм! Ако не бях, защо щях да твърдя, че съм.. ;]]
Зайко []]]][]][] <3
Бети, Нана ^
Добри са имената. Съжалявам за кучето ти..Първоначално написано от namina
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Чувала съм, че в името на кучето трябва да има буквата "Р"
Например: Рекс, Рокса, Тара, Мърта.
Пък на село имаме едно куче Сибирка, защото се роди в най-големия студ, но въпреки това оживя, за разлика от братчетата и сестричетата й.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Аксел![]()
Мъжки:Лъки,Арчи,Ръсти,Рекс
Женски:Сара,Джеси,Рея,Ери,С ейси![]()
Макс
Лиза
Женски -Рея , Аия , Мая , Нира , Лора , Хера, Лия , Айра , Киара.
По късно ще пусна и някои мъжки имена ,че сега не ми се мисли за мажко.
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
за мъжко Роки,Арес,Лъки,Зевс,Неро,Ан и,Алекс
за женско:Сузана,Анди,Алекс,Ки мба,Чиби
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Мъжки имена за куче: Макс, Арчи, Рекси, Лъки, Джако и други.
Женски имена за куче: Айра, Рилка, Рики, Джеси, Тара, Нера и други.
Баща ми кръсти новото ни кученце "Анус" и ми иде да му съдера кожата.Как може да кръсти това сладко бебче така. Давайте идеи как да го убедя да го смени ...не се виждам да викам това име из парка.
![]()
Аз обичам имена на боговеА и са адски подходящи за кучетата от любимата ми порода - АСТ
Мъжки - Арес,Анубис,Зевс,Дионис,Амо н Ра,също така Марсел,Нерон.
За други породи кучета - Макс,Рекс,Лъки,Цезар,Майк,С айк ...
Женски - Афродита,Хера,Атина,Олимпи ,Аида,Деметра,Артемида,Изи а ... Също така и Хера,Тара ...
За други породи кучета - Берта,Сара,Тара,Джеси ...
Хммм за тия се сещам в момента![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
ох супер имена и на мен ACT ми е любима порода също и АПБТ.![]()
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
АПБТ са адски красивиНе знам,защо ги пропуснах
![]()
Те също са ми любимци
Делят първото място с АСТ
![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
Точно! аз си имам и 2 те ох как ги обичам![]()
![]()
Всеки ми казва ,че питбулите са убийци и кво ли не и тва най-много ме дразни
и споряя и споря и те пак си знаят тяхното.
о спирам да спамя
като хваната темата за тия 2 породи специално и така се увличам че .. няма спиране.
![]()
Аз пък нямам куче,а така искам АСТПроблема е,че нашите не искат куче в апартамента,защото няма да може да тича на воля ... Е 7 метрова тераса и 5 стаи малко ли са му + коридор и още една тераса
![]()
А тоя мит за питбулите е абсурденВярно е,че има кучета с вродена агресия,но и при тях нещата могат да се оправят с по-стабилно обучение ...