- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Моята страст
Фотографията е моята страст.Сега съм едва на 15 години,но когато завърша бих искала да кандидатствам в натфиз с фотография.Единственият апарат,който съм имала се развали ,а и времето си каза думата,а аз няма средства да си купя нов.Преди дни видях промоцията на германос за снимки и много се зарадвах веднага качих там мои снимки,но ми трябват повече гласове за да спечеля дигитален фотоапарат.Искам да ви помоля да гласувате за снимките ако ви харесат или поне просто да ги видите.
1.
2.
3.
Пожелавам ти успех - и в конкурса(видях, че остават само няколко дни до края на етапа), и в нататъчното ти развитие!
Аз съм ги разглеждала повечето от качените там. И гласувах за 3-4 от тях и една от тях беше твоята с кончето. Другите не ми харесват много![]()
Обожавам фотографията.Одъртях,налаг а се да работя,но натфиз е моето спасение...Дано успееш да се развиеш в областта която желаеш,хубаво е да следваш каквото искаш.Имаш гласовете ми ,успех ; )
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Благодаря ви много![]()
Ми не ми харесват чак толкова много..може би само 2рата, но все пак ще гласувам за тях с 5тици. Може би ако промениш цветовете ще се получи по-яко. А за снимката с кончето може би ако беше снимала отдолу щеше да е по-яко (:
ПП. Обожавам фотографията. Ако искаш можеш да ми видиш галерията в deviant.com Линка е в подписа![]()
гласувах и за трите с петички.айде успех от мен.
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
хаиде и от мен имаш за 3те по 5 звездичкиуспех и аз много обичам да снимам но все още да чукна на дърво апаратчето ми е здравичко
а и бтв .. 2рата наи ми хареса
![]()
Гласувах и на 3те с 5 , но бих казала че нямаш талант..
не мисля, просто не се ориентира в някои неща, които по-лесно се учат, като ти ги посочат.
примерно, втората снимка не е балансирана, защото има една част (май от брега) долу, която разбива композицията.
а при снимането на животни пък в повечето случаи е хубаво да се търси нестандартна гледна точка - иначе снимките стават шаблонни. това се постига например като промениш ъгъла на снимката или използваш растителност и други неща на мястото на снимката, за да рамкираш чрез нея кадъра.
на мен пък нито една не ми хареса и не гласувах![]()
тъй като обожавам КОНЧЕТА боготворяги дадох 5* но и другите ми харесаха и за тях дадох по 5*. =D>
браво супер са =D>![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
като не ти харесва нещо просто не го прави.Първоначално написано от Chr!sSie
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Честно казано не са кой знае какво... е, не са лоши де, но въпреки това гласувах с 5 и за трите![]()
E, това е голяма глупост. Защо не разгледа другите кандидати и да гласуваш мза някоя снимка, която наистина да ти хареса. Не мислиш ли, че не е честно спрямо тези, които наистина имат или повече талант, или повече са учили, или просто имат по-голям опит.Първоначално написано от Chr!sSie
или тези, които имат повече познати да гласуват за тяхПървоначално написано от shadow4e
![]()
Страхотни са! Гласувах за всички с пет звездички!
Втората снимка направо ми напълни душата...но и 3те снимки са страхотни...Браво![]()
![]()
Снимките ти наистина са страхотни. Гласувах с по 5 звзд. за всяка. Нищо лично, но спрямо твоите тези на момичето, пуснало темата са нищо...Първоначално написано от rebel_kid
култова е, десктоп!!Първоначално написано от rebel_kid
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
хубави са снимките гласувах за вси4ки с 5. аз също много оби4ам да снимам и от една локва да направя някоя мистериозна снимка...тъй като ние имаме дигитален фотоапарат с него е много лесно да се правят снимки и от едно цветенце правя страхотен wallpaper за фон на компютърапробвай и ти