- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- трябва ли ?
скоро ми предстои да правя секс с гаджето ми е имам косми около ануса си трябва ли да ги махна или да ги оставявие как предпочитате ?
махни ги само половината..![]()
Do you speak Salsa? .......
Ако си момиче - дам![]()
еми да,махни ги,ако си момиче
иначе...ако реши нещо да праи...
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Недей ги пипа няма и да ги види ...
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
За предпочитане е,да ги махнеш
Ако не ти е толкова студено, ги махни.
muj ne muj mahai gi! po higieni4no e![]()
При положение че е момиче на 14-16 години надали е гора от косми. По-добре не ги махай. И според мен няма да ги види.
Crag Hack ne bydi tolkova siguren! Vijdal sym momi4e na 14 godini ne e gora ami cqla djungla! Taka 4e mahai giПървоначално написано от Crag Hack
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Еми хубу де, ако е джунгла ще поразчисти. Ама тя сама си знае много ли са, малко ли са. Аз смятам, че е по-вероятно да са съвсем малко и то светлички. Така че няма нужда да се занимава. Още повече, че ако им тегли бръснача скоро ще си станат точно джунгла.
А иначе ти ако си над 18 години по-добре не документирай факта, че си правил секс с малолетнаПървоначално написано от ANTIHUMAN
![]()
Махай,в полза и на двама ви ще е![]()
Хигиенично за теб,приятно за него/нея![]()
+1Първоначално написано от Daft
ne e zadaljitelno da gi maha6 ako pravite samo vaginalen sex no ako imate planove i za drugo gi mahni
Za moq radost ne sym na 18Първоначално написано от Crag Hack
Abe ostai sa to tva be6e ko6mar
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Първоначално написано от lwsu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
а миглитеПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
![]()
Етига глупости. Не е нужно да се махат навсякъде. Е ти може да имаш нужда да ги махаш например по гърба, по корема и по гърдите, но аз нямам, така че без такива изказвания![]()
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
ХАХАХА за първи път чувам изцепка като тази-момиче с косми по гърба и гърдитеПървоначално написано от &ILoveU2
А и не се прави на тъп/а !!! Говоря за косми по крака,интимни части... (за момичетата) + корем,гърди и т.н. (за момчетата) !!!А и в крайна сметка това е въпрос на лична хигиена
Ти ако искаш стой си с гора,но аз не мога да се понасям дори когато имам 1-2 мм косъмчета някъде...
+2Първоначално написано от Kras4eto_lp
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Mahni gi![]()
Махай ги, ако си моми4е. Ина4е... както си прецениш. Аз ли4но не оби4ам прекалено обезкосмени мъже, съжалявам![]()
![]()
Робинята на Quench