Става въпрос за ено момиче,с което от доста време се познаваме и ми се води приятелка.Та проблемът е следния:От известно време харесвам едно момче от стария ми клас,а тя като разбра за чувствата ми незнайно как и тя хлътна.Почна от няколко години да и става навик да ме прецаква,винаги като постигна нещо и тя иска същото.Тая кобра почна да праи сичко възможно да ме държи на разстояние от него.Докато смо създаваше интриги-търпеше се,ама тя мина сички граници-почна да ме заплашва,разказа на френдовете ми,че си падам по въпросния човек и че съм се опитала да го спечеля ама не съм успяла и че той сега ме мразел още повече,всичко е измислица разбира се,никога не съм му казвала за чувствата си,още по-малко пък той ме е мразел,бяхме си просто приятели и аз не исках да си разваляме хубавите отношения,затова бях решила да премълча истината.От сичко това единствения резултат беше,че почна да ми се носи слава на задръстенячка,съответно и френдовете ми почнаха да ме избягват.Сега вече няма да сме съученици с него,в различни училища ще учим,не сме се виждали от доста време,само по скайпа си приказваме от време на време,ама тя продължава да ме заплашва и да сее интриги.Имам си гадже в момента,ама тая не може да проумее,че онова момче вече не ме интересува,омръзна ми вече! Не мога да я понасям,заради нея и френдовете ми вече се броят на пръстите на едната ръка,и всички ми се подиграват,и то за нощо.Всички глупости дето ги приказват за мене тя ги измисли.Как да се отърва от нея,вече почнах да се отчайвам,не ми е за друго,само да спре да ме тормози.

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!