.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Няма да те засенчи бебчо не е виновен за нищо!Родителите ви няма да ви слагат на нива кой обичат повече ще ви обичат еднакво ... в момента е естествено да са захласнати повече от новината за бебето , но то е защото ще е прекалено мъничко и не може да се грижи само за себе си докато ти можеш....ако ги слушаш ще те дават за пример на малката ти сестричка тя ще живее и ще расте с мисълта ,че трябва да стане добра като кака си!Не се притеснявай знай ,че родителите ти не те обичат по-малко от малкото бебенце напротив обичат ви еднакво...и им помагай в отглеждането на бубчото!

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Vav vsqko edno semeistvo e taka pri nov 4len na semeistvoto se radvat pove4e na nego. taka 4e spoh...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от BaByLisS
    защото едни истински родители никога не правят ралзика м/у децата си
    Хах, вярваш ли си? Ако кажа на вашите - ще убия и двете ви дъщери, може да спасите само едната, а ако не се съгласите - умират и двете, няма ли да изберат едната? И няма ли да го направят по по-големи симпатии. Да, обичат децата си, но не по равно. Едното все ще води в нещо, макар да не го признават.

А, по темата - ще ти мине, когато се роди.
    пхахах не не направо къртиш,ама поне няма шанс такива изводи да ги ринеш с лопата ....голяма радкост са.естествено ,че ще изберат бе ти нормална ли си.като ти казват ,че можеш да запазиш поне едното си дете как няма да избереш,но ако наистина си истинкси родител би избрал по случайност (ези-тура) абе какви ги дрънкам и аз като тебе леко

са между другото гледам по бтв в "такъв е живота" как израждат едно
    бебенце и искаш сестричка или брат4еее

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм по-малката, но моята кака е била инициаторката за сестричка. не е искала брат и е заплашила да го метне през прозореца. Но е искала много сестричка. Представяла си е, че е нещо като кукличка. Тя е била на 8 когато съм се роздила и казва, че това е било най-щастливият ден в живота й. Нито дипломирането, нито сватбата й или пък връчването й на докторска степен са били по-радостни събития от това да си има сестричка. От първия дн ме е обожавала и се е грижила много за мен. Аз внаги съм свикнала да имам сестра и не ми пречи. Обичам кака си безкрайно, а тя мен обича повече от всички хора на света взети заедно(нейни думи). Не мога да си представя живота без моята кака, а тя без мен. По-силна връзка между 2 сестри няма. Може, би когато тя или аз имаме собствени деца, ще ги обичаме повече от сестра си, но за сега ние сме на първо място и нашата сестринска обич е огромна!

Град
    някъде по пътя

Re: Бебе вкъщи

Цитирай Първоначално написано от глор4ету
    Майка ми ще ражда селед около месец и ще иамам сестра.Всички се радват и очакват с нетърпение бебето,вече даже се почва и подготовката за него купуват се дрешки,биберони и ей такива глупости Проблема е там че след като се роди това бебе аз ще съм на заден план.Имам чувството че още от сега обичат повече нея не мен,вместо да се радвам се чувствам гадно и като че ли не искам бебето да се ражда .Вече нз какво да правя,искам да обръщат внимание и на мен
    Аз съм най-голямото от четири деца. Да кажеш, че не искаш сестра ти да се роди. Не мога да разбера хора като теб. Ще видиш после колко ще си я обичкаш (докато не влезе в пубертета ). Аз се карам със сестра ми, но с нея мога да си споделям всичко. А и това, че обръщат повече внимание на бебето си има и добрите страни : не те следят толкова какво правиш. Да ти е честита сестричката!!!!!!!!
    "Изкуството е съвършено безполезно"
    Оскар Уаилд

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Майка ми ще ражда селед около месец и ще иамам сестра.Всички се радват и очакват с нетърпение бебето,вече даже се почва и подготовката за него купуват се дрешки,биберони и ей такива глупости Проблема е там че след като се роди това бебе аз ще съм на заден план.Имам чувството че още от сега обичат повече нея не мен,вместо да се радвам се чувствам гадно и като че ли не искам бебето да се ражда .Вече нз какво да правя,искам да обръщат внимание и на мен
    не може6 да направи6 ни6то,просто се примирява6... и при мен оби4ат брат ми пове4е от мене,ама аз даже се кефа... родителите оби4ат децата си,ако ти обръ6тат по малко внимание,то 6е е 6тото има ново бебенце и о6те е в на4алото радват му се,притесняват му се пове4е,след време 6те се изравните
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Винаги съм искала да имаме бебе вкъщи,а не голяма сестра(както е сега).Нормално е когато се появява нов член на семейството,той да получава повечко внимание.Но мисля,че когато порасне мъничко,вниманието ще се изравни и няма да има проблем

Погледни го от добрата страна на нещата! Няма да те търсят толкова често. Зн ли колко мн искам наще да си напраят едно бебе и да ме ост намира така де

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Нормално тийнейджърско поведение..
    Чела съм някъде по списания, че когато разликата e по-голяма(първото дете вече е навлезло в пубертета)се усеща тази ревност ...
    Иначе при по-малка разлика в годините, първородното дете се радва са бебето и обича да помага на майка си и да се грижи за него, а по-късно като пораснат да го защитава и закриля
    Такаче е нормално да ревнуваш, но не е редно
    Ваще те обичат и теб, разбира се, просто им се ражда бебе, нормално е да се вълнуват
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

глор4ету
    Guest
    малии бебто ще се роди сед около 2 седмици ,наи-много 3 поне така казват лекарите че наближава раждането.тез 2 седмици ми се струват като 2 дена се едно казва.е скоро ще видя как е и ще ви кажа

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от BaByLisS
    защото едни истински родители никога не правят ралзика м/у децата си
    Хах, вярваш ли си? Ако кажа на вашите - ще убия и двете ви дъщери, може да спасите само едната, а ако не се съгласите - умират и двете, няма ли да изберат едната? И няма ли да го направят по по-големи симпатии. Да, обичат децата си, но не по равно. Едното все ще води в нещо, макар да не го признават.

А, по темата - ще ти мине, когато се роди.
    пхахах не не направо къртиш,ама поне няма шанс такива изводи да ги ринеш с лопата ....голяма радкост са.естествено ,че ще изберат бе ти нормална ли си.като ти казват ,че можеш да запазиш поне едното си дете как няма да избереш,но ако наистина си истинкси родител би избрал по случайност (ези-тура) абе какви ги дрънкам и аз като тебе леко
    Ще хвърлят ези-тура, за да изберат кое дете да умре и кое да живее?!

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    След точно 10 дни ставам на 17 и имам братче на 3 месеца. Наще са разведени и той е син на баща ми и втората му жена. Много го обичам и не се чувствам на заден план. Давам по-голямата част от парите си за да му купувам разни неща и умирам от кеф да го гледам аз. Много е изморително, но пък си заслужава кефа!!!

Цитирай Първоначално написано от Sigrina
    След точно 10 дни ставам на 17 и имам братче на 3 месеца. Наще са разведени и той е син на баща ми и втората му жена. Много го обичам и не се чувствам на заден план. Давам по-голямата част от парите си за да му купувам разни неща и умирам от кеф да го гледам аз. Много е изморително, но пък си заслужава кефа!!!
    Колко познато . На 17 съм. Имам братче на 4 месеца. Родителите ми са разведени, а бебока е дете на майка ми и нейния приятел. Страхотно е! Аз никога не съм знаела, какво е това да имаш брат или сестра. Сега разбирам. Само дето не мога да съм с него постоянно, защото не живея с майка си. Не съм съгласна, че през пубертета е нормално да се държиш така, да ревнуваш от малкото бебе. Би трябвало да можеш да "мислиш" на тази възраст и да осъзнаваш, че това дете е по-важно от теб за момента, защото се изискват много грижи за едно бебе на няколко месеца или новородено. Никога не съм се чувствала отхвърлена или на заден план, защото майка ми не го е позволила. А аз я разбирам и не се тормозя с подобни мисли. Не е нужно. Просто й помагай и знай, че тя те обича и няма да спре да го прави, защото ще има второ дете. Все пак ти си и първородна дъщеря... но аз си го обяснявам с това, че си малка все още. Не се измъчвай, не се чувствай пренебрегната. Майка ти не би те заменила за нищо.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Ми ти си разглезена пикла,затова е така!Как може да мислиш само за себе си,разбира се че вниманието ще е върху бебето..Е,й..трябва да се радваш!!!Мнооооого да се радваш

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az su6to imam malka sestri4ka.Biah na 13 kogato se rodi no dori za mig ne sum si pomisliala 4e niama da ia obi4am.Az ia obojavah o6te predi da se rodi i za tova mi e stranno 4e ti revnyva6. 6te vidi6 4e kato se rodi 6te i se radva6 bezkraino i daje 6te iska6 da se griji6 za neia.Na sestra mi purvata i dyma be6e "kaka" a sega poniakoga i vika "mamo".Niama po-hybavo ot tova da ima6 sesetri4ka i sum mnogo blagodarna 4e imam dve4ki

Ооу,колко много искам да съм на твое място.Виж ся,тва е супер яко.Не е вярно,че ще те обичат по-малко от нея,просто тя ще е мъничка и ще се нуждае от повече грижи,от колкото се нуждаеш ти.Ще видиш,колко ще й се радваш,това сега е просто временно.Много ми се иска мама и тате да ми извадят едно бебе ся ,ама няя се навие мама за трето дете.Аз често й мрънкам,а тя ми вика,че няяла да стаа зайка

Walk go home boy...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    ами много ясно че ще му обръщат повече внимание все пак е бебе пък когато порасне родителите ви ще се отнасят еднакфо сестра ми също се е дразнила когато съм се родила ама го е преживяла

Guest
    Добре, че майка ми не може да ражда вече. Иначе ако сега ми натресат някакво бебе се изнасям направо!
    Знам че е егоистично...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Май малко ревнуваш,а?Няма проблем,само в началото ще е така.След време като порасне ще ви обръщат еднакво внимание.

Guest
    ee az pa kvo da kaja kato imam 4 sestri..edna na 22(az sym na 15)..drugite 2 sa na 9 i 11 i sega imamme po4ti bebe na 2 godini

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си