- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вие сте луди
Абе хора кви са тия анкети пушите ли друсате ли се пред родители те си?Вие май толирирати тва пушене!!!Ами те постовете са пълни с аз пуша щот ми харесва!Ами някой човек непушач кат ви види постовете как да не запали ?А пък вие знаете че 1 път запалили се после2 3 4 .............!Не наистина се оправете форума щот може би следващия пост ще е "Защото видях мненията в този форум"![]()
да си чувал за нещото, наречено СВОБОДА НА СЛОВОТО! всеки има право да си изразява мнението, не може всички да са на твоето мнение.. приеми, че светът е различен за всеки.. приеми, че всеки има своя истина, а универсална такава не съществува.. приеми, че всяко нещо има две страни -хубава и лоша, а всеки си ги тегли и си преценява.. а ако някой е достатъчно тъп, за да следва мнения по форуми, а не собствената си интуиция и преценка, значи е тъп и сам си е виновен..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Здравей.Не се обиждай,но според мен,лично не разсъждаваш правилно.На дали,някой ще започне да пуши,защото е прочел някъде из виртуаното пространство,че на някои им хареса да пушат.Всеки прави своя избор,всеки има свое мнение,което има право свободно да изразява.Аз лично започнах да пуша от любипитсво,защото това беше нещо ново и непознато за мен.Сега горчиво съжалявам за грешката си и съм на път да спра. :P
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
хахухихи ляляляляляля бахти глупостите абе прави каквото си иска6 бе еййййййййййййййййй,хи4 не ни пука,опа на мене не ми пука де !
ако иска6 пу6и ако иска6 се друсаи като луд хихихихихихи ама не ми говори кво да пи6а и кво да правя ...
Мнооооо такива теми има и в на4алото се палехме ама сега...........хихихихихихихи смяхСМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ЯЯХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СМЕ6НИК
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
the EXPLOITED :arrow: не спазваш правилата по 6 т...........![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
много съжалявам че трябва да го чуеш ...но НЕ МИ ДРЕМЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !Първоначално написано от Анонимко
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Всеки си има тиква на раменете, за да реши сам за себе си дали иска или не иска да почва! Тъпо е да се влияе от някакъв форум.
ako horata praveha vsi4ko koeto pro4itat nqkade si napisano ot nqkoi si
"Пушенете вреди на вас и на ОКОЛНИТЕ".За това говоримеТровите не само вас,а и нас.
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
napulno sum suglasna trq si hyper zle za da pravish tva koeto i drugite pravqtПървоначално написано от Бате Хитлер
![]()
![]()
napulno sum suglasna trq si hyper zle za da pravish tva koeto i drugite pravqtПървоначално написано от Бате Хитлер
![]()
![]()
![]()
![]()
аиде моляти се оригиналната да мълчиш ! сигурна съм че си една от всичките "газарки" носещи абсолютно еднакви неща и така нататък .... не се прай на мноо оригинална !Първоначално написано от antifreeze
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от hasaiko
xaxaxax dragi nepushachi ot utre si izdeistvaite nqkva ogranichitelna zapoved da stoim 10 metra po-dalech ot vas...
just don't care
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Първоначално написано от IdiOtKa
![]()
![]()
zdravei stara moq priqtelko bqh zabravila kolko dobre me poznavashh
alooo qsnovidkata
zapazi si komentarite v sluchai kogato si prava
![]()
oo да извинявам се госпожице оригиналност !Първоначално написано от antifreeze
lubov moq izvinenieto nai turjestveno se priemaПървоначално написано от IdiOtKa
![]()