.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на Exothermic

Относно една маска за коса...

Напоследък забелязах,че косата ми е малко изтощена
    и си купих маска за коса на Ейвън (без отмиване с кайсия и мандарина)
    Някой ползвал ли е по-добна и действа ли?
    И може ли да ми препоръчате хубави маски за коси,защото не възлагам
    много надежди на тази,която си взех. [-o<
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Незнам за тази,която си си взела не съм я и чувала.Аз ползвам на Аvon една маска,много съм доволна прави косата чудесна."Advance techniques" така поне пише на кутийката незнам дали точно така се води името.В бяла опаковка сус синя капачка.Измива се и мирише страхотно!
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Град
    СофиЯ
    Тази точно и честно да ти кажа - не помага кой знае колко. Вземи си маска за коса- на Dove или Schwarzkopf (сори, ако не се пише така).
    Те наистина може да се каже, че помагат.
    НО: За изтощена коса няма само маски, не се използват само те. Има и много видове шампоани на Sunsilk, които също помагат!
    Няма да е лошо ( ако ти харесва, разбира се ) да се къпеш със бебешки шампоани!

Лично аз от Сънсилк не съм доволна,а иначе
    от край време използвам бебешки продукти.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Бебешките продукти са щадящи косата.Аз нямам доверие на готовите маски за коса.Още повече на такива на Ейвън.Предпочитам домашните маски.Ето ти няколко
    Маска за коса с мед
    1 лъжичка мед
    1 жълтък
    1 лъжичка зехтин
    1 лъжичка оцет ябълков
    1 лъжичка шампоан
    Преди къпане се мажат корените и се разнася по цялата коса. Стоите поне 1 час, след което косата се измива. Става мека и обемна.

Маска за подхранване и сгъстяване (прави се веднъж на 10 дни)
    1 ампула Прогестерон (купува се от аптеките, ако не намерите, заменте го с перли витамин Е)
    1 жълтък
    1 суп. лъжица хума
    Втривате добре сместа е корените на косата. Увийте с плик или шапка за баня, стойте с макста за около 1 час.

Подхранваща маска за обем
    3 жълтъка
    1.с.л. зехтин
    1 кафяна лъжичка ром
    Разбъркайте добре, нанесете сместа кичур по кичур и оставете да подейства около 20 минути. Добре е главата да се покрие с кърпа. Преди да се отмие, изплакнете с хладка вода
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest
    Чувала съм мн добри отзиви за маската за коса на Миосотис сплацента ( струва около 8 лв). А моята фризйорка мн хвалеше маскана Сапфир, обаче не съм я пробвала ( струва 10-12 лв). Прави си и домашни маски с бадемово масло, рациново масло, или витамин А и Е. Помагат

Тенкс Kisses{P} и и на теб Гост ,ама плацента ...ъъ...
    не бих пробвала!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Чувала съм мн добри отзиви за маската за коса на Миосотис сплацента ( струва около 8 лв). А моята фризйорка мн хвалеше маскана Сапфир, обаче не съм я пробвала ( струва 10-12 лв). Прави си и домашни маски с бадемово масло, рациново масло, или витамин А и Е. Помагат
    Миосотис сплацента ,тази маска и на мен много са ми я хвалили.Трябва да я опитам

Guest
    Моля ви препоръчайте ми маска за косопад която има бързо действие че съм мн отчаяна

Супер фен
    Град
    Подхранващ лосион за коса:Прави се от 100 г розова вода, към която се добавят 10 малки ампулки вит. С. Преди употреба е добре шишето да се разклати старателно. След това сместа се втрива в корените на косата с лек масаж. На финала се разресва, за да може лосионът да се разнесе и към краищата. Не се изплаква. Добре е да се прави всяка вечер, докато шишето се изпразни.

Маска против косопад:Много добра маска за косопад особено през пролетта е смес от равни части зехтин, бадемово масло и ампула витамин А. Маската се нанася по цялата коса, като се втрива добре и в корените. Завива се с найлон и топла кърпа. Престоява се така поне 2 часа. Ефектът се забелязва почти веднага. Ако не разполагате с достатъчно време, можете половин час преди да измиете косата, да я намажете само със зехтин. Той е много полезен за заздравяване на корените.

Смесваш 2 супени лъжици мас, 1 супена лъжица газ, кфе(мляно), кисело мляко, витамин А(ампула), 2 жълтъка и стоиш 2 часа така с тазимаска, като чапка за бяня след като намажеш и увиваш главата с хавлиена кърпа, за да се затопли, по-голям ефект има когато главата е покрита с хавлиена кърпа

също и "Стимуланта за коса на Икаров", "Себорал-Форте", витамини

Guest
    златна си мерсии мерсии

Цитирай Първоначално написано от Komshiikata
    Незнам за тази,която си си взела не съм я и чувала.Аз ползвам на Аvon една маска,много съм доволна прави косата чудесна."Advance techniques" така поне пише на кутийката незнам дали точно така се води името.В бяла опаковка сус синя капачка.Измива се и мирише страхотно!
    Аз съм със същата, готина е

Guest
    Abe kak moje da si slagate maski ot AVON na kosata
    palni bokluci sa,grimove4e dolu-gore stavat (nqkoi ) no produktite za kosa
    ina4e moga da ti prepora4am kakto nqkoi spomen ve4e maskata na Miosotis,Denise,Vichy,Phyto...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си