- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв парфюм?
Koi ot wariantite e nai-sablaznitelen za myjkata auditoriq?
1 Waniliq
2 Bonboneno
4 S notki na 4eren piper
5 Sweja kru6a
6 Ne6to po-tejko i klasi4esko
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
Ти сериозно ли?! Ако си малоумна и/или ... с кофти външен вид, мислиш ли, че парфюмът ще е от значение? Все едно като се видите, ще почнете да се душите ... ти си човек, а не куче!
![]()
7 Sweja qbalka![]()
8 ягоди
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от lilit_666
Аз си мириша добре и без парфюм. Ползвам дезодорант (Хъх, може и да не се пише така...) , ако откриваш разликата. Примерно, може да се изкъпеш - тогава пак ще миришеш добре, макар и за кратко, че в тея жеги ...
Както и да е, едва ли ще зацепиш крехката ми мисъл.
![]()
Btw как се казва котката ти?
awe kupi si nqk1v parfium koito da ti haresva na tebe , a ne da se 4udi6 koi e nai s1blaznitelen
е па аз от де да знкато се замисля не съм ги душил
![]()
Аз лично правя избора си на парф'юм така:
- Отивам в парфюмериен магазин.
- Изборам си 3-4 парфюма, които ми харесва как миришат
- пръсвам от всеки от тях по един път - отвътре на 2-те китки и малко по-нагоре почти при сгъвките на лактите
- излизам си от магазина и спирам всяко хубаво момиче с реплика от сорта на "извинявай, избирам си парфюм и събирам мнението на хубави момичета. ще се включиш ли, за да си купя най-добрия парфюм?" или (ако ви стиска, може и следното) "извинявай, коя от тези 4 миризми ще те накара да разкъсаш дрехите на мъжа, защото си избирам парфюм и точно това е ефектът, който търся..."
- правя си статистика кой от парфюмите се хареса - статистиката е добра, защото това са само момичета, които са ми харесали!
- освен това взимам предвид кой парфюм колко дълго продължава да действа.
- на следващия ден отивам и си купувам парфюма, който съм избрал...
Голямо шоу правя,ако ми се занимава и имам време!![]()
Light The Universe
sveja kru6a
опа, опа, кой е разгърнал последния брой на "Космополитън"
ще си позволя да цитирам техните извадки от проучвания и анкети:))
84% вярват, че парфюмът може да възбуди страстта им...или не
81% мислят, че парфюмът може да увеличи привлекателността й
36% казват, че вкусните аромати ги подлудяват при първа среща
35% ще преспят с жена, само защото парфюмът й ги привлича
42% казват, че си фантазират за парфюма на жените
55% казват, че приятелките им не прекаляват с парфюма
има и няк'ъв топ 3 ухания(повече прилича на реклама:))
36% обожават по-пиперливите и екзотични ухания
34% харесват аромати с ванилия, мускус или амбра
30% предпочитат дървесните нотки
пфуу..аз харесвам аромата на ванилия:))
Нещо сладко но не бонбони и шоколади и такива глупости.
о.О Трябваше да го прочета два пъти, за да го разбера О.оПървоначално написано от lilit_666
ш = [ , щ = ] , ` = ч
И не се заяждам, просто си казвам. А ти престани да наричаш "избиване на комплекси" всяка мисъл, различна от твоята. Поне да го беше написала правилно ...![]()
Та, как каза, че се казва котката ти?
Аз лично мразя тежките и сладникави парфюми. Затова и обичам мъжките...ама мъжо се дразни, че мириша на мъж![]()
По темата - всеки с вкуса си. Но тежките парфюми в никакъв случай не са за младо момиче.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ако толкова искаш да го съблазняваш с парфюм, си купи такъв с феромониИма ги в почти всеки секс магазин и цените са около 20-25лв
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
mmm mnogo mi be6e interesno kakuv 6e da e tozi parfum "s notki na 4eren piper", oba4e posle se okaza ,4e bilo piperliv...ta avtorkata,moito momi4e mnogo si zablydena...ako 6te i s Chanel 5 da si ,ako ne si pone malko privlekatelna nikoi nqma ti oburne vnimanie
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
парфюмът не е толкова важен,ама все пак аз да кажа като момиче какви харесвам-ванилия,ябълка,лавандула,и още някои а и бтв най мразя роза![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Ето това е Парфюма Nina Ricci Apple
![]()
И аз ще си дам женскто мнениеХаресваъ ми свежи леки парфюми, в никакъв случай сладникави
А и сега в жегите... И колкото и да ехубав парфюма не трябва да е прекалено много, защото става мнооо зле! Освен това ми е мн неприятна миризмата на парфюм и цигари. Просто ефекта изчезва
![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Първоначално написано от gangstata
...П.П.Филма,от който е аватара ти е много хубав...
Към авторката:През лятото е важно да е нещо леко и свежо...Оттам нататък всеки има различен вкус...![]()
...П.П.Филма,от който е аватара ти е много хубав...
damm.lubimiq mi![]()
Как се казва?Първоначално написано от Анонимко
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Aromatut na parfiuma e ot ADSKI golqqqmo znachenie. Sluchvalo mi se e da se razmina s nqkoi muj po ulicata i kato usetq aromata na prafuma mu da usetq takova sexualno prevlichane che sum gotova vednaga da si legna s nego. Moqt liubim parfum e
Ayudame olvidarte si te vas!