- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв парфюм?
get rich or die tryinПървоначално написано от nofi
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
мда и аз четох Космо... бтв голяма страст са ми хубавите парфюми и според мене аромата е от значение...аа представи си идва момче да ти поднесе роза и ти ухае на хубав аромат...мн яко...мн харесвам и хората с постоянна сладка миризма...ненатрапчива...еди н път бях с едно момче и мириса му ми беше останал в косата 2 дни ,та не исках да се къпя щото миришеше убиисствено хубаво...и като си помиришех косата си спомнях за него ...после видях една жена дето беше с такъв тип аромат само че женски...и я питах с какъв парфюм е и тя каза "магнетизъм" на Ескада и от тогава съм се влюбила в него..незнам с нотки на какъв плод е,но обичам леките специфични миризми на свежест и лято![]()
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
ne mislq che v takav sluchai parfumut e ot znachenie..tap vapros spored men!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Ето това е Парфюма Nina Ricci Apple
Imam go,mn e hubav.I absolutno podhodq6t
нещо с феромони
Всяко момче... както и момиче има различни вкусове. По едно време една приятелка от класа се пръскаше с някакъв аромат на праскова ли беше... на мен изобщо не ми харесваше, а на повечето момчета да. Обичам нещо, което да лекичко да ти подразва нослето до такава степен, че да искаш да се приближиш повече и да помиришеш по от близо :P