- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте реагирали в моята ситуация?
pff tva e izvrateno,hi4 ne ti trebva takava macka,mahaiq
Просто и бии шута няма кво да се занимаваш просто не заслужава!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
ако аз бях на твое място щтях да и отмастя нема смисал от бой,щях да си поптеказвам с родителите и.От там на сетне те ще се расправят с нея.![]()
Не се занимавай с нея, не заслужава.Просто я остави да си троши главата като иска.Тя си е избрала да ходи с него, но определено, ако бях на твое място, щях да си помисля, че ходи с него заради парите му, то няма какво да е.Сигурно ще хареса 60-годишен дядка.
сигурно е много богат...тая е голема курва махай я Wink
i az taka mislq
и двамата плачете за бойоная ходила с някав 60 годишен и праила мръсотий с него, а ти земи спи със сестра й.. омФг
![]()
![]()
каде ви е акъла и на двамата ве ???
![]()
![]()
извратено е твабий и шута у гъза и си продалжавай живота ..ама ти пък да спиш със сестра и ....бааси хората сте
![]()
.!.
Идея си нямАм...
Убивам си времето
xaxa nali i az tva vikamПървоначално написано от Vikitooo
xhaxhahx
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Трагни с майка й. Тва ще е супер брутално. Даже може и с баба йТака ще си ходил с цялото семейство.
Ma verno naprao na kade otiva sveta nqmam dumiПървоначално написано от _-evilka_devilka-_
![]()
Ами пич парите какво ли не правят вече...
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Вий сте се вкарали в ебаси развалената връзкаОная ходи се чука с дъртаци,а ти със собствената и сестра....сега кажи и че се "обичахте"
![]()
Пфф мале няма да я погледна даже и ше ме е гнус от нея![]()
I DoN`t TaKe DrUgS , I`m A DrUg... www.impulse.bg/sweetyyy
abe to tva si e super izvrateno.kvi sa tiq prostoti.i dvamata ste si za boi tva e verno![]()
Зарежи я ама по възможно най-бруталния начин! Ти си я познаваш, знаеш с какво можеш да я съсипеш!!!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Първоначално написано от _-evilka_devilka-_
qko e
![]()
извратено еПървоначално написано от sladkish_14
![]()
бих те посъветвал да и удариш една глава.....право в носа.Но за всеки случай се отбий до 4-ти километър ако ме разбираш.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever