- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Вашето бюро става ли закусвалня?
разбира се и даже е мн удобно
Върху моето бюро има всичко неоходи и е толкова разхвърляно че както казва мама "Ако му кажеш дий ,ще тръгне")
Хахах..ми да!Цялата ми клавиатура е пълна със сякви глупости..като се почне от некви трохички,шоколади,некфи черупки..семки ;D Наще ми се карат.. ама кво да правя.И колкото и да я тръскам клавиатурата се ше има нещо останало между копчетата.Ма вече по рядко ям на бюрото.. щото праихме един ремонт и..Дълга история .. ;D
I'm not an artist, I'm a fuckin piece of art!
хаа преди наи редовно ставаше...а сега ... много ама много рядко..
![]()
mi az imam 2
ednoto ima samo prah po negopuk na drugoto e PC-to
a az tam u4a i djitkam na kompa
KOgato u4a ili djitkam postoqnno ima hrana na biuroto .... vuzdurjam se samo da slagam te4nosti 6toto kato se znam kuv sum karukina4e plodobre soleni gluposti ... sladki ... vsi4ko
![]()
Охоо става редовно..Но вече по-често си го чистя..
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Става,при това много често,но си го почиствамПросто ми харесва да ям повече в стаята си,така или иначе никога не улучвам семейните вечери и обеди
То горкото ми бюро освен закусвалня е и гардероб вече,все оставям по някоя друга дреха на стола и майка ми постоянно ми повтаря,че ако кажа на бюрото ми "Дий" и ще тръгне
![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Не точно бюро , ами до мен има една масичка, която ползвам за същата цел.. старая се да я поддържам чистичка, за да ми е по-приятно при следващото хранене
![]()
ОООО не само за закуска става ...и за обяд и вечеря...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само в случаи,когато съм сама у нас![]()
Става... Аз даже и сега закусвам на него.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мии, аз рядко го ползвам като закусвалня, ама да видите брат ми...
До сега чистих плота от царевични пръчици, солети, вафли...
Обикновено у дома аз креща на ядящите по бюрото, щото аз чистя после стаята...![]()
Cherry_girl@_@ -> mtg1992bg
Мда, приятно място за хапване докато върша нещо другоИ масата на компа също става за тая цел. Мисълта че след това ще трябва да си почистя е кофти, ама важното е че е готино да си хапвам докато се мотам из нета
![]()
Бе става обаче нещо ми е неудобнонай-обичам на дивана
Не, има си определено място, където да се храним. Най-много да има чаша от кафе и минерална вода, нищо повече. Мразя да качвам чинии по етажите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ами много рядко се случва да ям таминаче винаги може да се намери следа от кръгче (чаша)
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Първоначално написано от swords1010
мда и аз го забелязах
ина4е по темата: ама разбира се! особено сутрин@
ами става ама след това си го чистя![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Дам,на бюрото ми е мн по-удобно - поне има с какво да се занимавам.Естествено след това си го почиствам.Е,понякога остава някоя друга чаша - например сега има две чаши отгоре.![]()
Че аз от 5 години само на компютърното бюро ям![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
to si e zakusvalnq![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.