.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

Цветна бременност ли е?

zdr taa pak za cvetnata bremenost taaa problema e sledniq doide mi i mi be6e mn silen cikala prez parvite 2-3 dena posle zapo4na da mi te4e savsem malko nqkade okolo 3 dena po princip mi idva za okolo 4-5 dena no mi te4e normalno a 1-2 dena sled kato mi mina me zabolq koremat za izvesno vreme ma tva mai e ot qdeneto za6toto togava qdoh dinq no tq ne be6e napalno uzrqla taa spored vas imam li simptomite za cvetna bremennost

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!

Re: spored vas?????

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdr taa pak za cvetnata bremenost taaa problema e sledniq doide mi i mi be6e mn silen cikala prez parvite 2-3 dena posle zapo4na da mi te4e savsem malko nqkade okolo 3 dena po princip mi idva za okolo 4-5 dena no mi te4e normalno a 1-2 dena sled kato mi mina me zabolq koremat za izvesno vreme ma tva mai e ot qdeneto za6toto togava qdoh dinq no tq ne be6e napalno uzrqla taa spored vas imam li simptomite za cvetna bremennost
    ne!....tova e 4erno bqla...she umresh!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

nqkoi kazvat 4e epo kafenikava a moita prez parvite 2-3 dena be6e 4ervena a posle stana bleda ((((

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от sladur4eto_f
    nqkoi kazvat 4e epo kafenikava a moita prez parvite 2-3 dena be6e 4ervena a posle stana bleda ((((
    Ти бременна ли си била?..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Не ми се вярва да е цветна. Тогава тече много слабо и кръвта е по-кафеникава. Ако ще те успокоя и на мен този месец ми беше много по-слабо и за 2-3 дни.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си