- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Страх от бой!?
Като те натупат 2-3 пъти ще ти мине паниката и ще се научиш да се отбраняваш. И мен адски много ме е страх да се бия, но ми се е случвало 2-3 пъти и нямаш си представа кви чудеса прави адреналина, братче.. Виждаш размазано и на кадри, а прав десен ти е като пневматичен чукПървоначално написано от !?
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Страх от бои не трябва да имаш!!Ха..Веднъж ударих едно момиче,което мн знаеше да обижда и и разбих устата..Бях по-уплашена от нея самата..Помислих си: "Боже,какво направих"..От тогава не ми се е случвало такова нещо.
Беше наистина мн ама мн тъпа постъпка.![]()
![]()
Но все пак трябва да знаеш да се отбраняваш-всичко може да се случи..![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
emi i men e strah ot kakto imam obeca na vejdata prasnat li ma tam ne6tas i pomislqm kvo stava xaxaax ama az sym lud i nqkoi pyt ne ma ebe abe 4ovek da preoodolee6 straha iska da se bie6 bii se neska utre drugi den 6te nabiqt posle ti 6te gi bie6 posle pak 6te biqt i ti 6e bie6 taka nemoje samo da gi bie6 trqbva i boi da qde6 kato te nabiqt 2-3 pyti 6te svikne6 xaxaxa
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ne trqbva da ti e neudobno ot tova che izbqgvash ulichnite boeve v tqh nqma smisal.Nqma nishto lohso v tova che se opitvash da izbegnesh izlishnite naranqvaniq i eventualnite posledstviq i problemi.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Просто се в даден момент се нагласи гледаи 4овека и се озлобяваи ватре6но сам се надахваи поеми дабоко ваздох и си ти,но прави това само когато няма накаде, а ина4е бади 4овек бади разумен и гледаи да оправяш нещата приятелски с думи но когато се наложи не спи4аи ами се надахаи сам ако ти не си се надахаш няма кои.Просто открии злобата ж теб в дадена ситуация.Успех и ако преодолее6 страха не ставаи като другите да ходите се бутате се биете.Бади разумен.ПИИС
пРЕник или пЕРник ?Първоначално написано от *Devil*_F*
![]()
Слад като изядеш първия по-сериозен бой ще ти мине страха.
ami kazvat da se izpravi6 sre6to strahovete si....Първоначално написано от !?
v slu4aq iz4akai nqkoi ma4 cska - levski ... vlez v sektor B s 6al4e 6apka i ekip na cska i si gotof.....![]()
![]()
![]()
![]()
spored men ne se zanimava s glypostiПървоначално написано от !?
az pak kato malak 4esto qdah boi ot roditelite si 6toto ne slushah i ne me beshe strah stavah i ma4kah posle zapo4na da me gleda baba mi tq ne me dokosvashe samo za 1 godina stanah pumiq :X i palna ga6tite sega pak se nadahvam da se biq ne ma e strah mnogo no sam 4uval za udar v garloto direktno umirash viarno li e adamovata qbalka :X ?
Кирилицата е задължителна, а пък и темата е бая стара.
Audio ergo sum