.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Guest

Важно: Бременност

Imam ideq.. neka v tazi tema vsqko edno momi4e da pita.. a ne vsqka vtora tema da e za tova.. nqkoi ako ima jelanie daje moje da napi6e podrobno info.. eto naprimer az imam edno pitane. neka zam purvata pisala tuk. zna4i onzi den s priqtelqt mi taka i ne stignahme do sex, nqma zna4enie za6to. gu6kahme si se goli samo.. no po edno vreme neznam kak se zavartqh i toi se dokosna do men.. i pitam kakav e 6ansa?

шанса е нулеввввввв
    ако така се забременяваше нямаше да има жена, която до не е надула корема. Не е зле да обогатиш сексуалната си култура.

Супер фен
    Град
    sofiq
    neka da poznaq na 12ili13 godini si

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

абе идеята не е лоша, ама никое момиче с проблема няма да седне да си играе и да търси темата а иначе за вапроса, които зададе - вазможността е никаква, просто.. и както вече казаха преди мен - вземи си пообогати сексуалната култура

Няма възможност да си забременяла.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Вече се цензурирам

Няма възможност! И не, от свирка не се забременява, както и от пипане. Ако се забременяваше от всичко, никой нямаше да прави секс, защото нямаше да има как да се възбудят хората.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    LuNaTa
    po toz vapros sadq che si dosta malka..osven ako ne se ebavsh
    da bremenna si vednagi idi na 4i4o doktor!
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

zamisli se dali ne moje6 da zabremenee6 ot vuzduha koito di6a6...
    i si trugnala da puska6 `vajna` tema ....
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си