.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: v banqta

vessko
    Guest

v banqta

това е моята история живея в един средно голям град кадето всички се познават и няма много много интересни неща за човек с моите интереси(АЗ СЪМ БИ) но има едно място кадето мога да се наслаждавам да мъжка любов всеки път когато отида там. Това е градската ни баня Един ден отидох там да се поразпусна малко влезнах вътре и гледам нямаше почти никой само аз и едно цигане към 14-15 години това ме устроиваше напълно защото циганите имат огромни курове и аз много се кефя когато млади цинагчета ми се празнят. отивам аз там при него в басеина и започнах да го заглеждам и да му се усмихвам хваштайки се за кура ми. а то ме гледа и се дърви все повече и повече по едно време ми вика -искаш ли да ми направиш една свирка а,или само ще ме гледаш? а аз му викам -ами идваи и да те почвам де. то дойде и ми го подаде аз по хванах с една рака и като го огледах добре прецених че е към 20см и беше и доста дебеличък(ТОЧНО ПО МОЙ ВКУС) налапах го лакому и започнах да му правя много як минет от който то за малко не се изпразни след първите няколко минути. аз го извадих от устата си за малко и го помасажирах малко да го успокоя и после пак започнах да му правя минет. след няколко минути той вече наистина започна да се празни в устата ми навирайки ми го колкото се може повече аз не го поех ами го изплюх повечето защото до сега не бях го поемал така. след това той си тръгна като ми каза че утре пак ще е тук аз му дадох номера си и му казах да ми се обади. ако някой иска свирка като тази нека ми пише на iskam_az_iskam@abv.bg нямам претенции за раси но ако може да са по-млади ще е супер

Да ти еба майката педалче шибано.Искам да те видя,за да ти завра главата в анала и да те накарам да пръднеш шибан педал.Просто темата ако е ебавка автора да ме хване за кура,ако не е дано да умреш сгазен от шибан влак в шибаното ти село в което живееш.Ти шибан боклук..дано да неможеш да го дигнеш докрая на живота ти и некой така да ти се изпразни че да се задавиш и да умреш скапано педалче.!!
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Цитирай Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
    Да ти еба майката педалче шибано.Искам да те видя,за да ти завра главата в анала и да те накарам да пръднеш шибан педал.Просто темата ако е ебавка автора да ме хване за кура,ако не е дано да умреш сгазен от шибан влак в шибаното ти село в което живееш.Ти шибан боклук..дано да неможеш да го дигнеш докрая на живота ти и некой така да ти се изпразни че да се задавиш и да умреш скапано педалче.!!
    Готовили сте за довечера ?

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма

Гръмни се ве куфалник !
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

vessko
    Guest
    много си смешен

vessko
    Guest
    много си смешен

Guest
    Педофил нещастен!

kolko sme6ni hora imaaa
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: v banqta

Цитирай Първоначално написано от vessko
    ако някой иска свирка като тази нека ми пише на iskam_az_iskam@abv.bg нямам претенции за раси но ако може да са по-млади ще е супер
    Спрямо пост-а ти стигам до заключението, че ставаш за писател на третокласни еротични романи, но не можеш с това да ме накараш да повярвам, че можеш да въртиш свирки. Самият факт, че се появяваш тук с долнопробен секс-разказ, ме кара да мисля, че ти имаш проблеми с общуването, запознанствата и др. Отиди в някой гей-бар по-добре.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

U definitely suck!

Град
    някъде там...

хубаво е да имаш фантазия ама тая е гадна бе брато!!! въпреки че ме разплака от смях!!!
    Обшо взето, всичко общо е взето!

Супер фен
    aaaaaaaaaaa.......za6to ne e zaklu4ena o6te tazi tema
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

т. 7 и 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си