- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- хининова вода
здравейтепреди 15 мин си купих хининова вода в други форуми съм чела че помага и има голям ефект споделете вашето мнение
има ли ефект доволни ли сте и използвате ли други козметики за по бърз разтеж
![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
az sigurno sam izkupila cqlata apteka s hininova voda no ne sam vidqla i 1 sm da mi e porasnala
НаУчИ сЕ дА заБраВяш НезаБравиМотО ..нАучи сЕ дА кАзваШ НЕ дОри дА Ти сЕ кРещИ ДА НаУчИ сЕ очИтЕ тИ дА сИаЯт дОрИ дА сЕ пЪлнЯт сЪс сЪлзИ!!!
na mene s dve opakovki ot taq na kokona mi porasna 7sm.btw sq si zeh edna druga s pompi4ka may ne mi deystva izob6to nqkoy drug imal li e sa6tiq problem?pls help
neznam az 4etah vav forumite 4e tazi na kokona e dobra no po4ti nikade nqma a za tazi sas pompi4kata ne sam 4uvala a moqta hininova voda e nqkakva rozova i miri6e na qgodi ili nqkfi takiva bonboni dea dano da ima efekt
Имам от тая с помпичката, но не се пръскам.Ще почна и ще докладвам![]()
taq na kokona e velika ako 6a si zema6 si zemay samo takava.taq s pompi4kata naistina ne mi deystva 6a q farlq ve4i.nali ti kazvam za 2 meseca sas 7cm.mnogo sam dovolna.i kak tay nqma v moq grad samo takiva ima i to navsqkade
emi nqma neznam ama az moga da kombiniram i dvete ako si namerq na kokona nadqvam se da nqmam nqkakvi problemi![]()
Мдам и аз ползвах хининова вода, но не тази на кокона, една друга имаше, която миришеше на билки, тя много ми помогна да ми порасне косата и след като ми свърши отидох и си купих още 3 шишенца (но нямаше от тази, която ползвах, а от Кокона-та само) и взех 3 от нея и сега са ми останали 2 някъде.. защото изхабих едното и спрях.. писна ми.. но иначе дава ефект, определено, поне за растеж на косата, а и не се изтищава толкова.. на някои даже им се омазнява, но на мен не ми личи като ми е мазна косата, затова си я ползвах без проблем и си миех косата през 2 дена.. защото ако я мия по-често се изсушава.. и така с тая хининова вода, косата си ми беше идеална, ама що спрях и аз не знам.. хаха, тряа пак д почнаА си бях взела и Себорея Форте против пърхут.. НАПРАВОО "ДЕЙСТВА" хахахах
emi az sam polzvala taq na kokona ama ne mi se vijda6e da ima efekt ina4e sega polzvam bademovo maslo i friziora mi go prepora4a to e po-dobro ot hininovata voda.
Оо да, забравих да спомена, че и бадемово масло имам.. ама аз го ползвам като съставка за някои от маските, които си правя.. мноо рядко, ама има мн готини маски за кожата и за косата, за които трябва бадемово масло.. а става и за кожа.. то е мултифункционално хахаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Последно си взех на "Кокона" - само веднъж съм я позлавала, за сега. Преди това имах някаква друга (бяло шише, син етик с бели букви и червена капачка). Сегашната вода поне мирише по-хубаво, пише, че имало и силикон.
За растежа.... не обръщам внимание. Аз ползвам водата уж за подхранване.
Аз също ползвам тази на Кокона.За един месец косата ми порасна с 3-4 пръста.А иначе сега почнах да ползвам и Тривитаминол.
И аз позлвам хининова вода само че на Адда.Така и не можах да намеря на кокона.При мен дава резултати.Само дави предупреда ако попаднете на хининова вода ,която мирише на спирт да не я изпозлвате и да я хвърлите.Мисля че на фрима Панацея беше такава..