.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Re: ;(

Цитирай Първоначално написано от ДжУдЖе_C_nPaШкИ_F
    Цитирай Първоначално написано от minava6t 4i4ko :)
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_pichka
    ..be6e mnogo i se iz4ipkah na novo i si smenih belioto neznam kakvo e tova i kakvo stava... pomognete mi .. ;(
    От малкия екран е известно, че Дядо Стефчо много добре, плацика и изчипква девойките и женичките .
    също така от малкия екран е известно, че дядо стефчо почина и вече няма кой да ги плацика и изчипква
    Съжалявам не знаех, поклон пред памета му. Ако гинеколог не може да ти помогне пробвай при знахар, аз по тъп съвет не мога да дам..

za surbeja nz ama za tfa det si go vidqla na ga6tite si e suvsem normanlno za tfoqta vuzrast.
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

Emiliq.Ts
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gangsta_pichka Виж мнението
    hora moje da zvu4i sme6no no i az mn ne razbiram ot takifa raboti...zna4i predi nqkolko dni zapo4na da me surbi mnogo ot dolu a absolutno vseki den se kupq i ne e problema do 4istotata no...eto vseki den me surbi adski mnogo i predi malko bqh do WC i vidqh 4e sym si izcapala belioto...ima6e ne6to bqlo i gadno...nqkakvo takova plutno i gusto ..be6e mnogo i se iz4ipkah na novo i si smenih belioto neznam kakvo e tova i kakvo stava... pomognete mi .. ;(

Moderated by krem4et0
    т.1 и т.7 от Правилата на форума!
    слушайте сега за всички които четът това ! за да преудолеете сърбежа отивате до аптеката и търсите билката СМРАДЛИКА
    със тази смрадлика взимате една шепа и я варите след като изтине се измивайте обилно със нея така няколко пъти седмично и ще се оправите проблема със сърбежа е защото сте се пипнали със мръсни ръце ... няма нужда да се стига до гинеколог това беше съвета ми

Мега фен Аватара на draid
    За начало преУдолей желанието си да пишеш в теми на по 7г, а след това не се опитвай да ръсиш ум из форуми след като очевидно не ти е в излишък. Със смрадлика няма да се излекува от венерическа болест, независимо дали се мие по 2 пъти или спи в нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си