- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Признаци на бременността
Iskam da pitam kakvi sa priznacite za bremennost v parviq mesec?
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
oh napravi si test de,kvi sa tiq babibini devitini -priznaci![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Не разчитай на признаците за бременност, особено в първия месец, тъй като са доста двусмислени и напомнят ПМС (предменструален синдром). Вземи си тест.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ami rabotata e tam, 4e si naoravih test 2 dni sled tova, no otvsqkade 4uvam razli4ni ne6ta za testovete - nqkoi kazvat 4e trqbva nai-malko sled 1 sedmica, drugi sled 2, a treti 4ak sled 20 dni...I zatova prosto popitah
Ако не е минала 1 седмица, няма да има нито симптоми, нито можеш да определиш дали си бременна с тест.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
порови се малко в интернета и ще намериш отговор на въпроса си. Все пак при всеки е индивидуално, не е задължително да имаш гадене към някои храни, отпадналост,повръщане, но съм чела, че такива признаци се появяват още през 1-2 седмица. Но първият и най-важен признак е ЛИПСА на цикъл.![]()
Ok mersi. 6te si napravq pak test, ve4e minaha to4no dve sedmici i bi trqbvalo da pokaje ako e stanala belqta (a dano ne e)
Още в самото начало на важната тема за секса тук,има линк към първите симптоми на бременост,разрови се и ще намериш необходимата ти информация.Стискам палци,всичко да е наред.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
на колко години си? (питам просто за информация, не да те тропам)
щом са минали две седмици вече напрви си пак тест и дано всичко да наредУспех
![]()
Ех малей .. Заповядай :
http://bgtext.hit.bg/drugo/nachalobr.htm![]()
Любовта няма граници .. :>
Na 15 samrazgledah temata za priznacite, nqmam gi slava bogu. Az ne se pritesnqvam, no priqtelqt mi se e pobarkal ot pritesneniq makar 4e nqma osnovaniq...
Признаците няма да се появят на 2-рата седмица!
Възможно ли е да бъде по-красиво?