- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя?
sp mn haresvah edno mom4e.trugnah s nego.hodihme 2 meseca i 2-3 sedmici .i edin pat beh v tqh na kypon.tam edin nego fr my kaa"ae na bas za 5 lv 4e ne moje6 da q ohape6 za zurnoto".onq tupanar ma ohapa i posle se skarahme i skusa s men.adski gadno be6e 4y3k.kolko li da sm revala prosto ne e istina ;(ama na onq my e prez onaq raota.iskah pak da trugnem onq vika "NE".i ma luji za mn ne6ta.bas hva6am 4e e iskal samo da ma naebe i toi vika 4e ne bilo taka.i me vkarva v nekvi filmi. daite mi savet be hora ko da pr.iskam sa vurna pri nego makar da zn 4e pak 6 ma narani ;(;(;(;(
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
защо го искаш като е идиот ? Първо недоволстваш от него,после го искаш обратно ? Ами кажи му,че искаш да се съберете...
нямам повод да сънувам....
Не се занимавай с него.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Като знаеш, че ще те нарани пак, ако се върнеш при него, вземи помисли как да го преживееш. Не ми казвай, че за 2 месеца си открила, че той е истинската любов на живота ти..
Намери си някой готин пич, който да ти хапе зърната по твоя команда и сичку ще е ок![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ми, като за начало почни да пишеш нормално, 4у3к!
Хем знаеш, че е идиот, хем искаш да си при него? Противоречиш си, а? Това ме навежда на мисълта, че всъщност изобщо не знаеш какво искаш и чувството ти за самосъхранение е на нула.
Не се занимавай с него - ако наистина те харесва, ще те потърси пак, за да ти се извини. Давам му 2-3 дни макс.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
zn 4e si protivore4a ama hem iskam da sm s nego hem zn 4e 6a ma narani.abe obarkana sm i to yjasno mn.iz4akah go ama mai 4akam tvurde mn.pove4e ot mesec go 4akam
оооо .... момиче, как може да чакаш 1 месец на някъв пикльо да му се прище?! Я, се съвземи и го остави ....Първоначално написано от dj_mace
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
ne mogaot godina i 6 meseca go haresvam i ne moa da go zabravq
![]()
+1Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Абе, яйде, моля ти се! Кво значи "не мога"?! По-скоро не искаш да можеш. Трябва да си силна - ако себе си не можеш да надвиеш, то какво остава за някой друг...Първоначално написано от dj_mace
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
e kfo nasila li 6e go nakra6?Първоначално написано от dj_mace
kat e kazal ne na4i ne,zabravi go i ne se zanimavai s kurvari
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
4ista rabota =D>Първоначално написано от Aleandra
abe kvo se zanimava6,kat znae6 4e samo 6te te narani kvo pak se natiska6 da trugnete.ostavq6 go i tva e
Това е да си мазохист и да нямаш акъл в главата.Как можеш да се унижаваш така, м?
Ако искаш да си парцал за него, ами останете заедно![]()
Остави го...Сега може да казваш "не мога",но когато се появи друго момче ще го забравиш дори без да разбереш...Само мааалко воля...![]()
Аз не разбирам защо изобщо искаш съвет,като ти тук нямаш думата.Момчето ти е казало не и това е.Такива отворковци дет се мислят за велики трудно си променят мнението.Използвал те е..приеми го и си търси друг!
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!