- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Моля за помощ относно косата ми
Здравейте искам да ви помоля за съвет:
това е косата ми само с балсам без да съм я правила с дифузер или нещо подобно - http://images19.snimka.bg/003842329-big.jpg / моля да гледате само косата/
и това е с дифузер - http://images19.snimka.bg/003842330-big.jpg
та въпроса ми е дали да си я правя с дифузер или смао с балсам или пяна или пък да си променя прическата ако мислите да си променя прическата - то плс сложете снимки каква да си направя [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< моля да ми помогнете щото не издържам вече - едни ми казват че е ужасна други че е мн хубава косата ми и прическата и аз вече нз ко да праа - аз не си я харесвам особено тази прическа но от всички които съм пробвала тази ми стои най добре - така че моля ви ако мислите че не ми ходи тая прическа - постнете снимки на др за кудрава коса![]()
![]()
[-o< [-o<
аз мисля че с дифузер е по-добре
със дифузер ти е по-хубаво.....![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
А според мен тези къдрици са ужасни![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
съвет как да станат по хубави?Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Имаш хубава коса..по-добре си я мачкаи само когато излизаш от банята и не ползвай дифузер..мен по ми харесва без дифузер![]()
s difuzer![]()
Прекалено големи са...поне тези на втората снимка. С права коса въобще ли не се харесваш?
не че не се харесвам а мн тряя си я гора косата секи ден да я изправямПървоначално написано от `Death`Whore``
=D>Първоначално написано от VaNicHkaa
Iskam sylzite da budat ot kruv Iskam da kusam ot ustnite plut Iskam leglo v prusta Iskam lubov sled smurtta
Т.е. на първата снимка косата ти е естествената? Ако е така, е добре, не използвай дифузер.
дам така ми е естествената само намачкана с балсам за да моа се решаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
--------------------------------------------------------------------------------
Благодаря на всички - стигнах до извода: 5 дена с нормална коса 2 с дифузертака и аз съм доволна но все пак ако имате снимки на прически можете да дадете
![]()
Чувствам се невежа, но какво представлява дифузерът?
ми тва е една преставка за сешоар с която косата ти се накъдря ето така:Първоначално написано от `Death`Whore``
значи кат излезнеш от банята си я подсушаваш косата с една хавлия ,да е леко влажна,намачкваш е с пяна или гел и после я слагаш на дифузера/аз си я праа на топка или я завъртам около шиповете ама мн играчка така/ и сушиш така докато ти се накъдри и не почне ти пари на главата
![]()
а дифузера точно е еднотакова с шипове![]()
С дифузер е много по добре но не го изпобзвай често да не си изгориш косата
ДаПървоначално написано от maini4ka_sladka
така ще стане по добре