- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Razvrata dnes!
Zdraveite!jiveq v malak grat i ima mn kurvi4ki tuka.ta na skoro razbrah che edno momi4e koeto v momenta e na 14 godini vodi polov jivot ot 2 godini i e spala s 18 mom4eta i 3 e pravila e abort..tva e palnata isktina shtoto sama sam q pitala dali e vqrno.i tq vaobshte ne se pritesnqva ot tva.ta pitam vi za vas tova normalno li e?nakade otiva tozi svqt?znaete li nqkakvi dr takiva istorii!znam che e e tapa temi4kata no prosto mn sam vazmutena i iskam da sporelq s vqs!
6to da ne e normalno ,, stiga da moje da sviri na cigulka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пиши на кирилица бе,няма кой да ти чете тъпите теми![]()
Ако имате въпрос, можете да ми го зададете по всяко време на скайпа ми, който ще ви дам на ЛС
ами не -не е нормално,ама хич!тази жалка идиотка за 30 ще изглежда като използвана дамска превръзка и на 40 сигурно вече ще е болна от рак на матка или нещо подобно,защото този тип заболяване се повлияват много зле от твърде ранно започване на полов живот.Освен това в БГ никой не се замисля до какъв упадък на нацията ще доведе развратът,който се прокламира от всички медии и реклами....
Сексът е нещо прекрасно,но само когато се прави с подходящ човек и с чувства ,а не само за бройката.Жлако за малолетните k***ви- май много станаха, като четатози форум...........
да бе на 30...
още на 20 ще е спаружена и увиснала
i az sam saldlasna s predishnoto mnenie..tva e palna gadost i za takiva momi4eta daje nqma dumi...kurva mi se struva malko!
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
а мене не ме дразни че е курва
само че е много тъпа явно
иначе да се ебе колкото иска не ми пречи и такива трябва да има
пак и др ми е гадно 4е е била и с мом4ета от ромски проиход.просто аз ако сам мом4е трудно 6те легна с такова моми4е...
Не е нормално толкова малки момичета и да се държат по този начин.Винаги ми е било много интересно какво ще разбере това момиче с незавършен характер от секса?Каква наслада и удоволствие можа да изпита?И не става на въпрос само за физическо удоволствие.Удоволствието от факта,че си споделил блаженни мигове със скъп за теб човек.Къде е романтиката в това просто да си отвориш краката и да те е**т?Това аз не мога да го разбера и не зная дали въобще тези момичета си дават сметка какво си причиняват!
![]()
смятам 4е темата ти не е тъпа.. е 6те се стори такава на курви4ките за които говорим,предполагам..аз съм на 14, и съ6то се възму6тавам от тия пикли,дет не могат задника си да избър6ат са тръгнали секс да ми прааат... аз съм на тоя принцип 4е тряя поне на 16 да стана и тогава да водя полов вижот,4етох некфа тема за некфа на 15 дето е бременна и 6тяла да задържи бебето и се 4уди как да кажела на техните.... маниПървоначално написано от Анонимко
да и аз съм мн възмутена ама кфо да праи6,тфа си е техния живот 6е си го живеят как искат...
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
tuka vsi4ki koito se izkazaha mn pravi....az daje znam sluchai za momiche ot moq grad koeto na 11 povratqm 11 e pochanlo da pravi sex i est oshte e nqma cikal.tva prosto e ujas.tva go znam ot priqtelq si zashtoto taq se natiskala na si4i po golemi mom4eta i daje lagala za vazrasta si..prosto nqmam dumi
kazvala che e na 13 14,vapreki che koi idiot shte i povqrva...na kolko i da kazva che e to si lishi e ebati piklata..se edna az da kaja che izglejdam na 19..ne stava prosto
Ako si mom4e i 6te se prasne6 ot jelanie da si nabie6 krastavicata y nekoq pu*ka 6te go nabie6 dori i na baba si da ne govorime za nai da6noto momi4e v grad4eto! \/
I kvo kat se ebe mnogo!Kvo kat e spala s 18 mom4eta!?!Ako edno mom4e e spalo s 18 momi4eta 6e e drygo nali nqma da go nari4a6 kurvar a svalq4 nali?!Tva e zloba i zavist JENSKA!
![]()
Zatva mrazq jenite i majete ne sa stoka ama aide te pone podlejat pone malko na dresirovka dokat ot jenite po tvardoglavi i praznoglavi sadaniq NEMA!
Lo6oto e 4e qvno ne znae kak da se pazi i zatva ima 3 aborta!![]()
A kvo im e na romite i te sa hora!?!Kvo kat e spala s romi?!
I maika ti go e la*ala na ba6ta ti i posle sas sa6tata ysta te e celuvala ama si q obi4a6 nali?!![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
CrazyBear
kakvo napadash momicheto?spored men kakva jenska zloda moje da se ima na tova momiche.prosto se vazmushtava 4e e na 14 a e imala tolkova mom4eta...i ti bi si legnal s nqkoi kato znaish 4e e spala s 2 3 gnusni mangali a?ne 4e gi mrazq i te sa hora kato nas,no za mene li4no mangalite s mangali..nqmat mqsto pri balgarskite momi4eta spored men!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
след 1 година пу*ката ще и е увиснала като ракав на магиосник ...Първоначално написано от Лилиту
Първоначално написано от the smart one
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
тфа изоб6то не е нормално според мен 6тото тя е на 14 а е правила 2 аборта тфа 6а ре4е 4е на 13 е забременяланакаде отива тоя тъп свят
![]()
![]()
![]()
мда ... лапе ... момче ... на 14 ... вече е друсал с висчко за което вие сте чували ... кеф Ъ ? не мисля ... деградират![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
тъс тема не струва една от моя клас като бяхме 2 за 3 клас лятото е спала с един 18 годишен и после баща и на приятелката ми е ходил да бии тос дет я е ****![]()
![]()
![]()
![]()
Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!
Добро утро и добре дошла в жестоката реалност.За мен това не е нормално,на 14 години да правиш безразборен секс да се е стигнало до там,че да абортираш 3 пъти и същевременно да продължаваш с това лековато поведение.Но никой не му пука вече,како ще каже съседката отсреща или друг човек.Почти всички си мислят,че като започват от малки да водят полов живот са големи газари.
Същевременно не са са готови за това,и нямат каквито и да е познания в това отношение.Питам се,обаче къде откриват емоциянта във всичко това,нима не могат да бъдат щастливи с едно момче,а трябва да си отворят краката за 20 повече.Това са госпожици,които не мислят за бъдещето си за здравето си,за себе си.Един ден,ако успеят да си намерят истински спътник в живота няма да бъдат способни да усетят никаква тръпка,удоволствие и т.н.Защо ли,защото навремето са избързали,правили са се на голяма работа и са пропилюли едни от най-красивите и стойностни години в живота на всеки човек.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
tragediq e ama gi ima i takiva tapi lapeta det ne znaqt 4e sled 2-3 aborta 6e se 4udi posle 6o nikoi ne q iska za jena![]()
![]()
-->deeba i akseleraciqta
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Подкрепям мнението на автора, но подобни теми е имало много без ефект!