- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Готини филми
Кажете готини филми,който да са свързани с гимназията,да се развиват там случки абе дано ме разбрахте![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
tukmo 6tqh da pi6a su6tata temami zna4i az znam : Mean Girls , High School Musical, Freaky friday i tva e. PLS pi6ete ako ima o6te hora
Всичките съм ги гледала също John Tucker must dieПървоначално написано от malka_blizalka
кажете някой друг
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
ima takava tema ФИЛМИ-ТИНЕЙДЖЪРСКИвижте там кфо съм писала аз и о6те куп хора...
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
After School Special
90% от филмите във въпросната тема нямат нищо общо с гимназията,а останалите 10% съм ги гледалаПървоначално написано от monityY
![]()
Аааааааа туй е много готин филм,гледала съм го много пъти и много се забавлявахПървоначално написано от Need Of Experience
![]()
Dead Poets Society е много хубав филм, ама не знам дали ще ти хареса.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Kids in America
Мерси много на всички![]()