- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момичетата в интервала 12-16
Здравейте млади е*ачки...
Ще бъда цензурирана...от части,но ИСКРЕНА...във ВСИЧКО,което ще кажа сега!
Ще се постарая да няма много правописни грешки,защото някой от ку*вичките в сайта,ще започнат да критикуват написаното от мен...
Така...
1во. В интервала от 12-16 години,никой няма,остатъчното за него,сексуално образувание!!!
2ро. Не пускайте повече тъпи и безобразни теми за забременяването,защото КАТО НЕЗНАЕТЕ КАК ДА СЕ Е*ЕТЕ...НЕ СЕ Е*ЕТЕ!!!
3то. Не пускайте повече умрели теми за това,как да кажете на семейството си,че носите изродче КАТО ВАС!!!Ако уважавате семейството си,не правете глупости за да изкарвате от равновесие и да проваляте,едничкия им животец...
4то. За тези,които вече не са девствени и са м/у 12 и 16 години...само ще кажа:
-Какво образувание ще имате??Деца можете да си родите и на 30,докато учението е по-важно и се губи ПО-ЛЕСНО!!!
-Ако задържите бебето си,как мислите,че ще ви наричат??Майки...НЕ-КУ*ВИ!!!
-Заради такива ку*ви като ВАС болниците са пълни със ХИВ и СИФИЛИС болни!!!
-Заради такива като ВАС ДОМОВЕТЕ ЗА ДЕЦА СА ПЪЛНИ!!!
-Заради такива като ВАС има толкова тъпи теми...
"Бременна ли съм"
"Възможно ли е?"
"Ако беше така,мисля че щях да разбера"
"Колко време трябва за да разбера дали съм бременна?"
МИ КАТО СЕ ЕБЕТЕ СИ КУПЕТЕ "ШУР ЧЕК" И СЕ ПРОВЕРЕТЕ БЕ МАМА МУ ДА Е*А!!!
КАК МОЖЕ ДА СТЕ ТОЛКОВА ТЪПИ...ЕДИН ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ...И ТОЛКОВА...
То не беше теми,небеше и чудо...
Големи въпроси за едно и също нещо...МИ ВСИЧКИ ОСЪМНЕНИ СИ ПИШЕТЕ В ЕДНА ТЕМА,НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПАВИ ТЕМИЧКИ И ВСИЧКО Е ОК!!!
АМАН ОТ ИДИОТИ И ПЪРВОБИТНИ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
и кво се караш на децата, бе? Мислиш ли, че от темата ти има повече смисъл, отколкото от техните?! Никой няма да спре да пита дали чака бебе, никой не се интересува дали спами форума, излишно е да задаваш въпроси без отговор. Пък и някои наистина са притеснени, но просто не знаят толкова или ги е страх да си купят тест, колкото и налудничаво да звучи.
SMILE FOR ME NOW
М/у другото,моята тема има поне малко смисъл...Първоначално написано от JuS7^YourS
Ако виждаш смисъл в това:
"Колко време живеят сперматозоидите по бельото"
Моля те кажи ми...
![]()
![]()
![]()
Има едни нещица,НАРЕЧЕНИ ТЕСТОВЕ ЗА БРЕМЕННОСТ!!!
Просто се опитах да ги поспра малко или да им кажа нещо СМИСЛЕНО...защото те неизползват мозъците си,ами П*ТКИТЕ СИ!!!
Аз поне малко мисля за образованието си,бала си,завършването ми и следването ми,което съм запланирала!
Те ако планират да раждат на 15...не виждам какъв пример ще дадат на малките същества в ръцете им!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Путко тъпа кат са дразниш толкоз от проблемите и живота на другите щи кажа нещоПървоначално написано от jojankata
1во никой не те е карал да влизаш в сайта
2ро тва че някой е направил грешката да легне с някой и е м-ду 12 и 16 не значи че е курве или заслужава да я реди няква с просташко мислене
3то всеки си отговаря за постъпките и последствията
Тва че ти не си на кеф и вече си "пораснала" - което не личи като съдя по думите ти не значи че тряа са прайш на голямата ПУТКА
Еееей вижте ма колко съм важна! Я бегай !!!
Moderated by koalka
т.2 от Правилника!
Dobre si go kaza jojankata
parvo da kaja,4e az sam v toq interval i ne sam takava!nau4i se predi vsi4ko da ne govori6 taka!polse ima tolko takiva temi i ne sa promenili ni6to,ti sa6to ni6to nqma da promeni6 osobeno s tva darjanaie!predpo4item da sam 12 god ebq6ta sa kurva,otkolkoto takava kato teb!
Аз също не одобрявам секса в ранна възраст, но...
Не е задължително. Има много хора на тази възраст, които знаят в пъти повече от някои 19/20 годишни!Първоначално написано от jojankata
![]()
Ами когато някои е притеснен и не е много на ясно, иска съвет как да постъпи.Първоначално написано от jojankata
![]()
Ако стане гаф, родителите определено трябва да знаят !!!Първоначално написано от jojankata
![]()
В такъв случай трябва да се реагира незабавно (със хапчета за спешна контрацепция например). А за този тест, е нужно да минат няколко дни, след които момичето вече може да е бременно!!!Първоначално написано от jojankata
Свиквай, или ако не ти харесва не влизай тук !!!
Ако може да ми обясниш КАКВА СЪМ...
Може да съм тъпа както казвате вие...
Или умното изказване,че съм "путка" не съм виждала ПУТКА ДА ПИШЕ МЕЖДУ ДРУГОТО!!!
...може да съм сяква,но не се еба със всеки срещнат и НЕ СЪМ КУРВА!!!
Знаеш ли к'во???
На 15 съм И СЪМ ДЕВСТВЕНА!!!
И ТОВА Е ГОРДОСТ ЗА МЕН!!!!!
А на онова момиче,което съди по думите ми...е ГОРДА КУРВИЧКА...само това съдя ПЪК АЗ ПО НЕЙНИТЕ ДУМИ
![]()
![]()
![]()
има смисъл, да, но като обиждаш тези момичета, едва ли ще ги поспреш малко. А на въпроса за смисъла, факт е, че повечето теми в раздел секс звучат тъпо, но си помисли, че ако не са ебавка, значи някой наистина иска да получи отговор, защото не знае. И е по-лесно да попита тук, отколкото да отиде на лекар или да потърси в Интернет.М/у другото,моята тема има поне малко смисъл...
Ако виждаш смисъл в това:
"Колко време живеят сперматозоидите по бельото"
Моля те кажи ми...
Има едни нещица,НАРЕЧЕНИ ТЕСТОВЕ ЗА БРЕМЕННОСТ!!!
Просто се опитах да ги поспра малко или да им кажа нещо СМИСЛЕНО...защото те неизползват мозъците си,ами П*ТКИТЕ СИ!!!
Аз поне малко мисля за образованието си,бала си,завършването ми и следването ми,което съм запланирала!
Те ако планират да раждат на 15...не виждам какъв пример ще дадат на малките същества в ръцете им!!!
SMILE FOR ME NOW
Най-накрая някаква подкрепа!Първоначално написано от TIMEX
Евала на автора,не само че са тъпи,ами не мога да разбера кво си мислят,че някой в интернет ше им разреши проблемите..Ми че то всичко си им е до акъла![]()
predi vreme daje predi da se registriram postavih podobna tema no otgovorite bqha dosta kriti4ni i za men tva ne e normalno 12godi6ni da si porat putkite am ko gi prai6 tarpi6 tva e maika to nqma upraviqПървоначално написано от jojankata
Всички сте идиоти. Престанете.
Moderated by krem4et0
т.2 от Правилата на форума!
За пореден път ти казвам-престани с обидните квалификации.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Оооо мерси мерси на тези които ме подкрепиха и ме подкрепят!Първоначално написано от on_fire
Много имах нужда от поне един човек на моето мнение!
БЛАГОДАРЯ!!!
Ти осъзнаваш ли, че тези курви (както ги наричаш), няма да прочетат темата ти.
Не се излагай.
Какви планове на 15г. за образованието и следването?!На 15 съм И СЪМ ДЕВСТВЕНА!!!
Прекалено е рано.
Едва след 4-5 години ще осъзнаеш какво искаш от живота, съдейки по постовете ти (макар, че е прибързано да се съди по някакви си постове, но както и да е).
Щом си девствена, значи още не си изпитала нужда от секс.
оф, нещо зациклих. Имах още толкова много неща да казвам, но нещо вече ми омръзна да се правя на интересна във форума.
До месец-два ще забравиш за съществуването му, а темите ще нарастват ли.. нарастват.. и така до безкрай......
Хах.. че ти каква подкрепа търсиш? За подкрепа и слава ли си го написала? Милата тя... Може би имаш някакви комплекси, които си ги изкарваш на готините момичета, които са хресвани и желани. И затова са форумите - за да се обсъждат, дискутират и решават въпросите на посетителите. Ако не ти харесва, тогава какво правиш тук? И се моли някой ден да не си в положението ня някое от тези момичета! И да не идат твоите камъни в твоята градина... И не всички момичета от тези са к*рви! Всеки го прави поради различна причина, а много от тях имат и сериозни връзки. Пък и всеки си има глава на раменете и може да прави каквото си иска. Едва ли теб те бърка. И тъй като още не си минала границата 12-16, ти пожелавам искрено да не ти се случват подобни неща, описани в този форум!
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Неможе да се каже планове...
НО АЗ ИМАМ МЕЧТИ!
КОИТО ИСКАМ ДА ОСЪЩЕСТВЯ!
А АКО СМЕНЯМ ГАДЖЕТАТА КАКТО ТЕЗИ ТУКА...МОЖЕ И ДА НЕ ЗАВЪРША СЛЕД ШЕСТ ГОДИНИ,А МОЖЕ СЛЕД ДОСТА ПОВЕЧЕ!!!
Затова ми е по-добре,без гадже и без секс!
Приятели много,не ми трябва гадже,не и на тази възраст!!!
не ,че е лъжа ,ма е малко брутално
абе права си в края на краищата и аз имам теория за нещата ,но ще я спестя ,защото ще се източат още милион безсмислени теми от сорта "как може да сте толкова тесногръди"
айде дано сте се сетили какво имам в предвид
![]()
I KAZAH LI VI ETO SEGA IDVA ARMIQTA OT PROVISNALI SLIVI NA PIKLIПървоначално написано от Seniorita
Ми явно не си осъдила правилно щото аз съм на 16 и също съм ДЕВСТВЕНА ама става на въпрос че колкото и да се дразниш нищо не можеш да промениш всеки прави грешки вярно в днешно време се греши прекалено мн ама 1но щи кажа всичко е въпрос на обкръжение - мойта приятелка я разпечатаха ае и аз да не остана поназад и като си изказваш мнението никой няма да те чуе така че не си прави трудаПървоначално написано от jojankata
Не е нужно едно момиче, което прави секс да е с лош успех и провалено бъдеще. Не всички момчета и момичета 12-16 са без грам понятие от секса. Има такива, които са напълно на ясно с нещата, които им трябват. Не всички 12-16, които правят секс са крви/*мъзка версия на курва*.
Факт е, че много деца правят секс без да знаят ЗАЩО. Но това няма да се промени като пускаш поредната безмислена тема.
Намери си друга работа
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Аман от глупости!"ГОТИНИТЕ МОМИЧЕТА,КОИТО СА ХАРЕСВАНИ И ЖЕЛАНИ'!Ква си ти на 12-16 години,бе?Пикла и нищо друго.Каква сериозна връзка може да имаш на 16 години,камо ли на 12?!?!То има хора на по 20 години,дето са нямали сериозна връзка.Както се казва,то покритото мляко,котките не го ядат.Ти ако си си с акъла,няма да правиш секс,колкото да кажеш,че си го правила.И не може да ми кажеш,че на 12-13 години е нормално малки момиченца(6ото са си точно такива) да се праскат напред-назад като зайци и да си мислят,че се извисяват духовно като личности!Първоначално написано от Seniorita
ХАаааааааааааааааа.Първоначално написано от jojankata
Кой казва, че с гадже и секс не би могъл да си осъществи плановете, мечтите, копнежите и прочие.
Хаха. Караш ме да се смея искрено и от сърце.
Та нали половинката е за това - да ни подкрепя и т.н
Пак ще повторя и го запомни добре в малката ти, невръстна кратунка, защото ме нервиш вече - СЕКС СЕ ПРАВИ ОТ НУЖДА, БЕ МАМКА МУ, НЕ ГО ЛИ РАЗБРА?! (няма да те псовам, не е етично).
Няма кво да обеснявам, че секса е приятно изживяване,че се отделят хормони на щастието, които те изпълват с енергия и си готов да положиш нужните усилия за начинанията си.
Аре, кво ли ти обеснявам, живей си в твоя измислен свят без гаджета и секс...